A. Kandrotas-Celofanas kelia savo kandidatūrą į prezidento postą | Kas vyksta Kaune

A. Kandrotas-Celofanas kelia savo kandidatūrą į prezidento postą

BNS 2023/10/05 14:30
A. Kandrotas / R. Tenio nuotr.

Skandalais pagarsėjęs Antanas Kandrotas, žinomas „Celofano“ pravarde, skelbia dalyvausiantis kitų metų prezidento rinkimuose.

„Mano kaip prezidento pagrindinis tikslas būtų žiūrėti pirmiausiai Lietuvos interesus. Siekti pirmiausiai Lietuvai naudingų rezultatų užsienio politikoje. Padėsime, jeigu galėsime. Duosime, jeigu turėsime. Pirmiausiai – Lietuvos piliečių interesai, o kiti po to“, – socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalintame vaizdo įraše skelbė A. Kandrotas.

„Todėl kviečiu visus tikrus Lietuvos patriotus, mylinčius žmones palaikyti mane Lietuvos Respublikos prezidento rinkimuose“, – ragino jis.

Prezidento rinkimai vyks 2024 m. pavasarį. Anot visuomenės apklausų, dabartinis prezidentas Gitanas Nausėda juose yra ryškiausias favoritas, į populiariausiųjų trejetą taip pat patenka advokatas Ignas Vėgėlė ir premjerė I. Šimonytė.

Visgi, tik I. Šimonytė yra patvirtinusi, kad dalyvaus rinkimuose, G. Nausėda ir I. Vėgėlė sprendimus dėl dalyvavimo žada paskelbti vėliau.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga rinkimuose kelia buvusį sveikatos apsaugos ministrą, Seimo narį Aurelijų Verygą, apie kandidatavimą paskelbė Kazlų Rūdos meras Mantas Varaška, jį remia Lietuvos regionų partija. Apie savo kandidatūrą paskelbė ir buvęs kariuomenės vadas Valdas Tutkus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA