Kauno rajone pasveikinti angelai sargai: apdovanojami policijos pareigūnai ir LPM bendruomenė | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone pasveikinti angelai sargai: apdovanojami policijos pareigūnai ir LPM bendruomenė

Pareigūnų profesinė šventė / KRS nuotr.

Spalio 2-oji policijos pareigūnams neeilinė diena – visi šalies pareigūnai mini angelų sargų dieną. Kaip ir kasmet Lietuvos policijos mokykloje (LPM) minint profesinę dieną vyksta iškilmingas renginys, kurio metu pasveikinama visa LPM bendruomenė, apdovanojami policijos pareigūnai, mokytojai, administracijos darbuotojai už įvairius pasiekimus, nuveiktus darbus, ilgametę tarnybą.

Pasveikinti būsimų pareigūnų į renginį atvyko ir Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas.

„Saugumas yra didžiausia vertybė, o jūsų dėka kasdien galime jausti ramūs. Nuoširdžiai dėkoju už jūsų pastangas, supratimą ir bendradarbiavimą, kuris šiemet, viliuosi, bus dar konstruktyvesnis, o Kauno rajonas – saugesnis. Mokyklos vadovams linkiu ryžto, siekiant įgyventi užsibrėžtus tikslus, kursantams – įgyti ne tik profesinių gebėjimų, bet ir ugdyti kantrybę, teisingumo jausmą. Lai draugai, rėmėjai ir bendraminčiai būna jūsų stiprybė, o nelengvą kasdienį darbą lydėtų visuomenės pagarba ir supratimas“, – kalbėjo meras.

Valerijus Makūnas / KRS nuotr.

Kaip rašoma Kauno rajono savivaldybės pranešime žiniasklaidai, už atsidavimą savo darbui profesinės dienos proga meras apdovanojo 4 LPM darbuotojus. Už pavyzdingai, nepriekaištingai ir atsakingai vykdomą veiklą bei glaudų, geranorišką ir nuoširdų tarpusavio bendradarbiavimą plaketės įteiktos Veiklos valdymo skyriaus vedėjai Sonatai Katinienei, Logistikos skyriaus Ūkio poskyrio viršininkei Jurgitai Brazauskienei ir Ūkio poskyrio administratorei Kazimierai Šalčiuvienei.

Taip pat už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą bei atsakingai vykdytą policijos pareigūnų rengimą ir policijos sistemos darbuotojų kvalifikacijos tobulinimą profesinės taktikos srityje meras padėkojo Lietuvos policijos mokyklos Profesinės taktikos skyriaus vyresniajam specialistui Aurimui Šmigelskiui.

Pareigūnų profesinė šventė / KRS nuotr.

Šventinis policijos dienos renginys vyko ir Kauno kino centre „Romuva“, kuriame Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) vadovai medaliais, padėkos raštais ir atminimo dovanomis apdovanojo labiausiai nusipelniusius policijos pareigūnus.

Profesinės šventės proga apskrities pareigūnai sulaukė sveikinimų ir iš Kauno rajono savivaldybės.

Kauno VPK viršininko pavaduotojui Dariui Pliavgai ir Kauno rajono policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyr. tyrėjai Anetai Laimutei Lazarevičiūtei Kauno rajono savivaldybės vicemeras Paulius Visockas įteikė Kauno rajono medalius (pasižymėjimo ženklus).

Plaketėmis apdovanoti Kauno VPK Kelių policijos skyriaus 1-ojo poskyrio viršininkas Ramūnas Kemzūra bei Kauno rajono policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyr. tyrėjai Linas Rudis ir Rasa Malijauskienė. Padėkomis įvertinti 4 tyrėjai: Karolis Naumavičius, Greta Vanckutė, Edvinas Malkovas, Martynas Andriušaitis, Ovidijus Čiulkinys bei 3 specialistai: Raimundas Urmulevičius, Donatas Dudinskas ir Giedrius Mulevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA