Skaitytojai praneša apie kilometrines spūstis autostradoje Kaunas-Klaipėda: strigsite ilgam | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai praneša apie kilometrines spūstis autostradoje Kaunas-Klaipėda: strigsite ilgam

Antradienio pavakarę naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie besiformuojančias kilometrines spūstis Kaunas-Klaipėda kelyje.

„Kas vyksta autostradoje? 20 km iki Kauno. Milžiniškas kamštis, kilometrinės spūstys“, – vaizdais dalijosi naujienų portalo skaitytojas.

„Kaunas – Klaipėda. Mes nusukom link Panevėžio, o spūstys toliau tęsiasi. Lyg dėl kelio darbų, nes juostos susiaurėja į vieną“, – pranešė kitas skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ grupėje kauniečiai dalijasi, kad kilometrinės spūstys prasideda nuo Babtų ir įspėja vairuotojus, jog grįžtant į Kauną iš Klaipėdos teks apsišarvuoti kantrybe.

Lietuvos automobilių kelių direkcijos (LAKD) duomenimis, šiuo metu magistraliniame kelyje A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda (ruože nuo 108,4 iki 111,1 km (už Kauno Klaipėdos link) vyksta kelio remonto darbai.

Darbus vykdo AB „Kelių priežiūra“. Darbų metu greitis ribojamas iki 70 km / val. Eismas ribojamas nuo 2023-09-11 00:00 iki 2023-09-12 23:00.

Skaitytojo nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Taip pat Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pakomentavo, jog po šiandien įvykusios vilkikų avarijos, kai važiuojant Kauno link, netoli buvusio policijos posto pastato susidūrė su ta pačia kryptimi važiuojantys vilkikai, šiuo metu yra bandoma ištempti sunkvežimį.

„Matyt kažkuriuo laiku bus uždarytos abi eismo juostos, bet yra ir apvažiavimas, eismas vyksta, nors ir sulėtintai, apsunkintai, bet vyksta“, – teigė J. Samorokovskaja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA