Degalinių tinklai šiandien sumažins degalų kainą: iniciatyva truks tik tris valandas | Kas vyksta Kaune

Degalinių tinklai šiandien sumažins degalų kainą: iniciatyva truks tik tris valandas papildyta: prie iniciatyvos jungiasi ir „Viada“

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Vienas didžiausių Lietuvoje mažmeninės prekybos degalais tinklų „Circle K“ kartoja didelio pasisekimo sulaukusią iniciatyvą. Rugpjūčio 31 dieną, prieš pat naujų mokslo metų pradžią, visose tinklo degalinėse nuo 14 iki 17 valandos visiems degalams bus taikoma 20 centų litrui sumažinta kaina. Iniciatyva, kaip ir pernai, vyks ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse.

„Norime, kad kuo daugiau žmonių pasinaudotų galimybe savo degalų bakus prisipildyti už mažesnę kainą, taip padėdami jiems atlaikyti pasiruošimo naujiems mokslo metams krūvį, kadangi ir išlaidų lygis, ir jautrumas prekių bei paslaugų kainoms išlieka. Nuo rugsėjo tradiciškai suintensyvėja eismas, tad tikimės, kad kokybiški degalai padės sklandžiai įsilieti į rudens ritmą“, – sako „Circle K“ viceprezidentas Baltijos šalims Skirmantas Mačiukas.

Kaip rašoma „Circle K“ pranešime žiniasklaidai, degalinių tinklo inicijuota „Degalų diena!” (angl. Fuel day) truks kelias valandas, tačiau bus siekiama užtikrinti, kad sumažinta kaina galėtų pasinaudoti kuo daugiau žmonių.

Įvertinant praėjusių metų patirtį, „Circle K“ pasitelks papildomas darbuotojų pajėgas, kad būtų užtikrintas sklandus eilių valdymas, automobilių judėjimas bei klientų aptarnavimas. Degalinių komandoms šią dieną padės ir pagrindinio „Circle K“ biuro atstovai, kurie atvyks darbuotis kartu. Vis dėlto, vairuotojams taip pat siūloma planuotis atvykimą iš anksto.

„Degalų diena!“ – išskirtinė „Circle K“ degalų kainos mažinimo iniciatyva, kurią tinklas Europos mastu pirmą kartą surengė 2022 metų gruodį.

Iniciatyva truks tris valandas, po to degalų kainos bus grąžintos į įprastą lygį.

Papildyta 11.53 val.

Prie iniciatyvos jungiasi ir „Viada“

Kaip pranešė „Viada“, degalinių tinklas taip pat jungiasi prie „Circle K“ iniciatyvos ir šiandien nuo 14 iki 17 val. mažina degalų kainas 20 ct litrui. Akcija galioja visoms degalų rūšims. Lojalumo programos dalyviams bei visų tinkle aptarnaujamų nuolaidų kortelių turėtojams papildomos nuolaidos taip pat bus taikomos.

„Artėjantys mokslo metai išties atneša ir nemažai rūpesčių. Džiaugiamės galėdami nors šiek tiek palengvinti rudens startą ir keliones paversti labiau draugiškomis klientų kišenei. Kaip didžiausiam degalinių tinklui, mums svarbu, kad akcija galės pasinaudoti visos Lietuvos, net ir mažiausių miestelių, gyventojai. Tad visiems linkime sėkmingo mokslo metų starto“, – sako bendrovės „Viada“ mažmeninės prekybos vadovas Vytautas Bacevičius.

Tik šiandien kelias valandas galiosianti akcija degalams baigsis 17 val., o degalų kainos grįš į pirminį, iki akcijos buvusį, lygį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA