Prie kelioms valandoms atpigintų degalų Kaune nusidriekė eilės | Kas vyksta Kaune

Prie kelioms valandoms atpigintų degalų Kaune nusidriekė eilės

/ R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį degalinių tinklui „Circle K“ paskelbus apie 20 centų mažiau kainuosiančius degalus, kauniečiai suskubo pasinaudoti akcija. Transporto priemonių virtines prie degalinių buvo galima pastebėti dar prieš 14 valandą.

Kaip buvo skelbta, „Circle K Lietuva“ įprastas degalų kainas sumažins 14-17 val., jos galios visoms be išimties degalų rūšims. Tinklas praneša, kad 17.05 val. kainos bus grąžintos į prieš akciją buvusį lygį – iki 14 val.

„Akcijos valandomis tikimės bent 3-4 kartus didesnio srauto nei įprastai. Degalinių degalų talpose yra pakankamai visų rūšių degalų atsargų. Raginame savo pirkėjus susiplanuoti apsilankymą degalinėje iš anksto, nes tikėtinos automobilių spūstys“, – dar prieš akciją teigė „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.

„Kas vyksta Kaune” žiniomis, Taikos prospekte esančioje „Circle K“ degalinėje litras benzino akcijos metu kainuoja 1.35 Eur, tuo metu litras dyzelino – 1.51 Eur. Čia kauniečių eilės driekėsi dar prieš 14 val.

Nuokalnės gatvėje esančioje „Circle K“ litras benzino akcijos metu kainuoja 1.35 Eur, o litras dyzelino – 1.48 Eur.

Anot skaitytojų, bene daugiausiai vairuotojų lūkuriuoja prie Kauno pilies įsikūrusioje degalinėje ir Vilijampolėje. „Eilė jau per Raudondvario plentą driekiasi. Kokia 40-50 automobilių.”

Raudondvario plentas / Skaitytojo nuotr.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA