Netikėta žinia: ZIP FM nelieka visų 8 radijo laidų vedėjų | Kas vyksta Kaune

Netikėta žinia: ZIP FM nelieka visų 8 radijo laidų vedėjų

delfi.lt 2023/08/31 13:33
/ „ZIP FM“ nuotr.

Ketvirtadienio rytą radijo stoties ZIP FM komanda pranešė netikėtą žinią – eterį palieka net 8 laidų vedėjai. Su klausytojais atsisveikina Ieva, Timūras, Gedas, Eglė, Žygis, Paulina, Haris ir Rimvydas.

Žinia pasidalinta radijo stoties „Facebook“ paskyroje.

„Ieva, Timūras, Gedas, Eglė, Žygis, Paulina, Haris ir Rimvydas šiandien atsisveikina su ZIP FM klausytojais. Ačiū jiems už visas eterio valandas, minutes ir sekundes. Ačiū klausytojams, ištikimai esantiems kartu“, – skelbiama įraše.

Tai – radijo stoties ZIP FM atsinaujinimo pradžia. Dar šiais metais radijas pristatys iš esmės atsinaujinusią programą ir naują radijo laidų vedėjų komandą.

„Ačiū pastaruosius metus radijo programą kūrusiems laidų vedėjams ir redaktoriams. Visi jie kūrybingi, darbštūs, puikūs radijo žmonės. Esame jiems labai dėkingi. Atsisveikinti sunku, bet būtina – ZIP FM pribrendo pokyčiams, turbūt, reikšmingiausiems ir ryškiausiems per visą šios radijo stoties istoriją, o tokius didelius darbus geriausia pradėti verčiant naują, tuščią puslapį.

Atidžiai stebime pasaulines radijo tendencijas, įvertiname klausytojų poreikius ir lūkesčius, radijo klausymo įpročius, vietinės rinkos pokyčius ir turime prie jų prisitaikyti. Radijo stoties atsinaujinimas prasideda šiandien, bet užtruks ne vieną savaitę ar net mėnesį. Esu tikras, klausytojai tai išgirs ir įvertins. Tai bus moderni, šiuolaikinė, technologiškai pažangi radijo stotis“, – sako „Radiocentro“ radijo stočių grupės programų direktorius Donatas Bučelis.

Nuo pirmadienio ZIP FM eteryje skambės gerokai mažiau kalbų, bet daugiau populiariausios muzikos ir aktualios klausytojams informacijos. Radijas transliuos kiek ilgesnes nei iki šiol žinias ir aktualias informacines rubrikas, kurias rengia „Radiocentro“ naujienų tarnyba. Nauja, šiuo metu buriama, radijo stoties laidų vedėjų komanda klausytojams prisistatys antroje rudens pusėje, rašoma pranešime spaudai.

Radijo stotis ZIP FM priklauso „Radiocentro“ radijo stočių grupei, transliuoja FM bangomis didžiuosiuose šalies miestuose, o internetu ar naudojantis mobiliosiomis programėlėmis pasiekiama visoje Lietuvoje.

Tyrimų bendrovės „Kantar“ duomenimis RC grupės radijo stotys per savaitę pasiekia apie 1 milijoną, per dieną – apie 436 tūkstančių 16-74 metų amžiaus Lietuvos gyventojų. ZIP FM per savaitę pasiekia apie 280 tūkstančių, per dieną – iki 76 tūkstančių Lietuvos gyventojų.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA