Dalyje Partizanų gatvės pašalintos iškiliosios pėsčiųjų perėjos | Kas vyksta Kaune

Dalyje Partizanų gatvės pašalintos iškiliosios pėsčiųjų perėjos

Skaitytojo ir „Google Maps“ nuotr.

Prieš savaitę kauniečius suglumino Partizanų gatvėje prasidėję kelio darbai. Vairuotojus piktino giliai išgremžtos iškiliosios pėsčiųjų perėjos ir įspėjamųjų kelio ženklų trūkumas. Aiškėja, kad greitį mažinantys kalneliai dalyje Partizanų g. nebeiškils.

„Kantrybės taurė jau perpildyta! Dėl atgrubnagių kelininkų kaltės Partizanų g. gale išgremžtose perėjose rizikuojate ne tik sulankstyti savo „Opeliuko“ ratlankius, bet ir prisikąsti liežuvį ar iškratyti plombą! Šie niekadėjai nuskuto asfaltą nuo 3 perėjų ir net nepastatė jokių ženklų! Lekiant transatlantiniu 30 km/h greičiu ir šokant per išgraužtas vietas kyla rizika paleisti dalimis savo 20 metų mylėtą mašiniuką! Vyrai, taip negalima!“ – rugpjūčio 22 dieną naujienų portalui „Kas vysta Kaune“ skundėsi skaitytojas.

Partizanų gatvė / Skaitytojo nuotr.

Antradienį, rugpjūčio 29 dieną, atsiųstame Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo Martyno Matusevičiaus komentare teigiama, kad minėtos iškiliosios pėsčiųjų perėjos Partizanų g. pašalintos, kelias sutvarkytas.

„Nurodytoje vietoje gatvės remonto darbai nevyksta. „Kauno autobusų“ prašymu čia pašalinti greitį mažinantys kalneliai. Toks sprendimas priimamas tik išskirtiniais atvejais, atsižvelgus į esamą eismo situaciją.

Būtent šiuo atveju saugų pėsčiųjų judėjimą per važiuojamąją dalį gali užtikrinti įprasta pėsčiųjų perėja. Tuo pačiu tai palengvins ir užtikrins sklandžią miesto viešojo transporto eksploataciją. Tai ypač aktualu į Kauną atvykus įsigytiems naujiesiems ilgiesiems autobusams“, – komentavo M. Matusevičius.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA