Užpuolikų Laisvės alėjoje sumuštas R. Sadauskas vėl pasirodė toje pačioje kavinėje | Kas vyksta Kaune

Užpuolikų Laisvės alėjoje sumuštas R. Sadauskas vėl pasirodė toje pačioje kavinėje

R. Sadauskas (dešinėje) / R. Sadausko feisbuko nuotr.

Rugpjūčio 25-ąją, penktadienį, pačioje Kauno širdyje įvyko tamsius mafijos laikus primenantis išpuolis – prie Laisvės alėjos fontano esančiame restorane sėdėjusius asmenis ėmė talžyti kaukėta gauja. Vienas iš tądien nukentėjusiųjų, Rytis Sadauskas, pirmadienį (rugpjūčio 28 d.) vėl pasirodė toje pačioje lauko kavinėje.

Keturiems asmenims, įtariamiems praėjusią savaitę surengus užpuolimą Kaune, teismas pirmadienį pranešė skyręs trijų mėnesių suėmimą. Policija teigia, kad įvykęs užpuolimas buvo nusikalstamų grupuočių santykių aiškinimasis, pašaliniai žmonės nenukentėjo.

„Jie priklauso nusikalstamam pasauliui, bet daugiau nedetalizuosiu. Visi asmenys kauniečiai, nuo 30 iki 50 metų.

Visi anksčiau teisti, (…) teisti ne kartą, o dešimtimis, už įvairias nusikalstamas veikas, tokias kaip nužudymai, apiplėšimai, turto prievartavimai ir pan.“ – žurnalistams pirmadienį teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) viršininkas Mindaugas Baršys.

Užpuolimas Laisvės alėjoje

Kaip jau skelbė naujienų portalas „Delfi“, vienas iš nukentėjusiųjų – su „Agurkinių“ grupuote praeityje sietas R. Sadauskas (gim. 1980 m.). Šią informaciją portalui patvirtino Kauno prokuratūros vadovas D. Valkavičius. Nuo užpuolikų nukentėjęs vyras buvo išvežtas į ligoninę.

O šiandien, pirmadienį, socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė R. Sadausko nuotrauka – vyras laiką vėl leidžia toje pačioje lauko kavinėje, kurioje penktadienį buvo užpultas.

Panašu, jog R. Sadauskas nusiteikęs pozityviai – tą įrodo šypsena veide ir į viršų iškeltas nykštys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA