Laisvės alėjoje strypais ginkluota gauja užpuolė restorano lankytojus | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje strypais ginkluota gauja užpuolė restorano lankytojus

Muštynės Laisvės alėjoje / R. Tenio nuotr.

Penktadienio popietę tamsius mafijos laikus primenantis išpuolis įvyko pačioje Kauno širdyje. Prie Laisvės alėjos fontano esančiame restorane sėdėjusius asmenis ėmė talžyti kaukėta gauja.

„Girdėjote, kas neseniai įvyko Laisvės alėjoje?“ „Ar jau turit informacijos dėl muštynių Laisvės alėjoje“ – tokie pranešimai pasiekė naujienų portalą apie 13.30 val.

Tiesioginiais įvykio liudininkais tapę kauniečiai dienraščiui „Kauno diena“ sakė, kad maždaug septynių žmonių kaukėta grupė išbėgo iš tarpuvartės, netrukus pasirodė dar keturi užpuolikai. Metaliniais strypais jie ėmė mušti restorane „Grilintas cinamonas“ sėdėjusius vyrus.

„Sėdėjau ramiai kavinėje, kai staiga prasidėjo. Kėdės laksto, skraido, žmonės duodasi, bėgioja. Vyrai su geležinėmis lazdomis daužo viską, tranko. O Jėzus, kas čia darėsi. Gal 4-6 jie buvo. Spardė, davė“, – 15min žurnalistei teigė įvykių liudytoja, kita praeivė pridūrė, kad kaukėti užpuolikai turėjo ir kastetus.

„Kas vyksta Kaune“ nuvykus į įvykio vietą Laisvės alėjos viduryje, dalis pėsčiųjų gatvės buvo aptverta „Stop“ juosta, grindinys aptaškytas krauju. Policijos pareigūnai čia vis dar dirba, tikslinamos užpuolimo aplinkybės.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas naujienų portalui nurodė, kad penktadienį, apie 13.20 val., gautas pranešimas apie Laisvės alėjoje, lauko kavinėje, kilusias muštynes.

Jų metu galimai šeši asmenys užpuolė keturis vyrus ir moterį. Vienas nukentėjęs vyras buvo pristatytas į gydymo įstaigą, likę asmenys iš įvykio vietos pasišalino.

Policijos pareigūnai vykdo įtariamųjų paiešką.

Nepatvirtintais „Kauno dienos“ duomenimis, bent vienas Laisvės alėjoje užpultas asmuo gali būti susijęs su Kauno nusikalstamomis grupuotėmis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA