Kaunietis OG Version prieš pasirodymą „Granatose“ pasijuto blogai | Kas vyksta Kaune

Kaunietis OG Version prieš pasirodymą „Granatose“ pasijuto blogai

Lrytas.lt 2023/08/05 20:38
Dominykas Ježerys - OG Version / R. Tenio nuotr.

Ruošiantis pasirodymams didžiosiose scenose, atlikėjai neretai pervargsta repetuodami, dėl to žymiai didesnė tikimybė prieš koncerto dieną sunegaluoti. Kaip praneša Žmones.lt, taip atsitiko ir žinomam atlikėjui Dominykui Ježeriui-OG Version prieš pasirodymą „Granatos Live 2023“, viename didžiausių Lietuvos festivalių.

Atlikėjas pajuto, kad kažkas negerai kelios dienos iki pasirodymo dienos.

Dominykas nieko nelaukęs susisiekė su medikais, kad netektų atšaukti pasirodymo.

„Kai lauki koncerto, bet supranti, kad visiškai neturi jėgų, puoli ieškoti išeities. Man padėjo Kauno klinikų medikai“, – pasakojo Žmonės.lt OG Version.

Visgi Rumšiškėse vykstančiame festivalyje Dominykas Ježeris-OG Version pasirodė ir nudžiugino visus jo laukiančius gerbėjus.

„Gydytojai, atlikę tyrimus, konstatavo, jog man – pirmoji susirgimo stadija, todėl, pritaikę tinkamus medikamentus, galėjo man padėti ir nereikėjo daryti to, dėl ko būčiau pasijutęs dar negeriau – atšaukti koncerto.

Turėjau tikrai daug energijos ir jos dar daugiau davė publika. Valanda man praėjo lyg 5 minutės. Būčiau galėjęs dainuoti ir toliau“, – dalijosi OG Version su Žmones.lt portalu.

O po pasirodymo tūkstantinei miniai prašant pakartoti dar kartą vieną iš dainų, D.Ježeris nusprendė tai ir padaryti. Tačiau tai nebuvo sutarta su festivalio organizatoriais ir jo aparatūra teko išjungti, kadangi po jo iškart ant scenos turėjo lipti pasaulinio lygio žvaigždė LP.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA