Uždarius estakadą, skaitytojas fiksuoja eismą prie „Megos“: situacija siaubinga | Kas vyksta Kaune

Uždarius estakadą, skaitytojas fiksuoja eismą prie „Megos“: situacija siaubinga

Penktadienio vakarą kaunietį papiktino eismas prie „Megos“ – situacija siaubinga, sako naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Vyras vieną po kito fiksavo automobilius, darančius, pasak jo, šiurkščius Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimus.

„Siaubinga situacija prie „Megos“ – kol vieni kultūringai laukia spūstyje, kiti drastiškai pažeidinėja KET.

Priekyje buvo maža avarija, buvo ir policija, bet į šiurkščius KET pažeidimus nekreipė dėmesio…“ – nepakantumą keliančiais vaizdais dalijosi portalo skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad nuo šių metų rugpjūčio 4 d. 07:30 val. iki rugpjūčio 9 d. 18:00 val. eismas valstybinės reikšmės magistralinio kelio A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 0,00 km estakada Marijampolės kryptimi yra sustabdytas.

Laikini eismo ribojimai susiję su „Valstybinės reikšmės magistralinio kelio A5 Kaunas-Marijampolė-Suvalkai estakados 0,0 km kapitalinis remontas“ įgyvendinamo projekto metu vykdomais betonavimo darbais. Virš magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda esančios estakados kapitalinio tvarkymo darbus pilnai planuojama užbaigti kitąmet.

Eismas leidžiamas apylanka per Sargėnų sankryžą pagal schemą.

Darbų zona / LAKD nuotr.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA