Kauniečiai praneša apie nuniokotą Santarvės parką | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai praneša apie nuniokotą Santarvės parką

Suniokotas Santarvės parkas / Kas vyksta Kaune nuotr.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ akylieji skaitytojai redakcijai pranešė apie pastebėtą nuniokotą Santarvės parką. Pasak kauniečių, čia pasidarbavo vandalai – nuvertė lauko tualetus, aprašinėjo lentą, kurioje pateikiama informacija apie minėtą parką.

„Santarvės parke apsilankė vandalai. Šiandien vaikščiojom, vaizdelis nekoks. Lauko tualetai guli, informacinė lenta apipaišyta“, – pastebėjimais dalijosi kauniečiai.

Naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams nuvykus į kauniečių minėtą nuniokotą vietą, nuverstų lauko tualetų ir aprašinėtos informacinės lentos nepastebėta – turbūt suskubta vandalizmo padarinius pašalinti.

Tiesa, parke pastebėtos apgadintos pušys, kurios aplinkai grožio neprideda. Dėl apdegusių medžių Šilainiuose „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (AVPK), siekiant išsiaiškinti, ar policija buvo gavusi žinių apie parke apsilankiusius vandalus.

Kaip šiandien, ketvirtadienį, informavo Kauno APVK, pranešimas dėl Santarvės parke apgadintų pušų ar kitų medžių nebuvo gautas.

„Tačiau vakar buvo gautas pranešimas dėl apgadintos elektros valdymo spintos. Padaryta turtinė žala siekia apie 1410 eurų. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – informaciją suteikė Kauno AVPK.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA