Daugiau detalių apie grumtynes Šilainių „Circle K“: peiliu sužalotas atostogaujantis pareigūnas | Kas vyksta Kaune

Daugiau detalių apie grumtynes Šilainių „Circle K“: peiliu sužalotas atostogaujantis pareigūnas

Kruvinos muštynės Šilainiuose / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Aiškėja daugiau detalių apie dviejų vyrų grumtynes Šilainių „Circle K“ degalinėje. Pranešama, kad peiliu sužalotas pareigūnas, kuris degalinėje apsilankė atostogų metu.

Primename, kad vakar apie specialiųjų tarnybų sujudimą Šilainių degalinėje naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojai ir grupės nariai.

„Šilainių „Circle K“, prie Milikonių, 4 policijos ir greitoji“, – vaizdu iš įvykio vietos „Kas vyksta Kaune“ grupėje dalijosi kaunietis.

Po pasidalintu įrašu grupėje pasirodė ir komentarai apie galimai panaudotą peilį muštynių metu.

Kaip antradienį praneša Policijos departamentas, liepos 24 dieną apie 18.30 val. Kaune, Žemaičių plente, degalinėje „Circle K“, ginčo metu peiliu sužalotas ne tarnybos metu (atostogaujantis) neuniformuotas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato pareigūnas.

1993 metais gimęs pareigūnas dėl durtinių žaizdų rankoje ir pilve paguldytas į ligoninę.

Įtariamasis, neblaivus (2,00 prom.) 1979 metais gimęs vyras, uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 135 str. 1 d. – Sunkus sveikatos sutrikdymas.

Remiantis Lietuvos Respublikos baudžiamuoju kodeksu, tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo neteko regos, klausos, kalbos, vaisingumo, nėštumo ar kitaip buvo sunkiai suluošintas, susirgo sunkia nepagydoma ar ilgai trunkančia liga, realiai gresiančia gyvybei ar stipriai sutrikdančia žmogaus psichiką, arba prarado didelę dalį profesinio ar bendro darbingumo, arba buvo nepataisomai subjaurotas nukentėjusio asmens kūnas, baudžiamas laisvės atėmimu iki dešimties metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA