Neramus pirmadienis Šilainiuose: pranešama apie dviejų vyrų muštynes | Kas vyksta Kaune

Neramus pirmadienis Šilainiuose: pranešama apie dviejų vyrų muštynes

Kruvinos muštynės Šilainiuose / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Kruvinas pirmadienio vakaras Šilainiuose – kauniečiai praneša apie pastebėtą sujudimą prie „Circle K“ degalinės. Kaip informuoja Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariatas (AVPK), įvyko dviejų vyrų muštynės.

„Šilainių „Circkle K“, prie Milikonių, 4 policijos ir greitoji“, – pastebėjęs sujudimą Šilainiuose „Kas vyksta Kaune“ grupėje vaizdu iš įvykio vietos dalijosi kaunietis.

Po pasidalintu įrašu grupėje pasirodė ir komentarai apie galimai panaudotą peilį muštynių metu.

Dar viena naujienų portalo skaitytoja taip pat paantrino, jog prie Šilainių mikrorajone esančios degalinės keturi policijos ekipažai yra užblokavę kelią. Pasak jos, įvykį stebi nemažai susidomėjusių kauniečių.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, jog Šilainiuose įvyko dviejų asmenų muštynės, aplinkybės dar aiškinamos.

„Susikovė vyrai, kažko nepasidalino. Blaivumas asmenims dar nustatinėjamas. Vienas išvežtas į gydymo įstaigą, medikai vėliau informuos apie būklę.

Medikai dar vėliau patikslins, ar tiesiog susimušė, ar buvo kažkas panaudota. Įvykio vietoje dirba tyrėjai“, – teigė Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Gavę daugiau informacijos, publikaciją papildysime.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA