Neblaivaus vairuotojo kelionė baigėsi įsirėžus į stulpą: vyras išvežtas į gydymo įstaigą (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Neblaivaus vairuotojo kelionė baigėsi įsirėžus į stulpą: vyras išvežtas į gydymo įstaigą (papildyta)

V. Krėvės ir Pramonės prospektų žiedinėje sankryžoje pirmadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo skaudžią automobilio avariją. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, į stulpą įsirėžusio automobilio vairuotojas buvo neblaivus.

„Pramonės prospekte vis dar neįprasta kamšatis, nes ant V. Krėvės žiedo automobilis (red. past. – įvažiavo) į stulpą“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje apie eismo įvykį pranešė kaunietis.

V. Krėvės ir Pramonės prospektų žiedinėje sankryžoje automobilis įsirėžė į stulpą / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Naujienų portalui susisiekus su Kauno AVPK, budintis policijos pareigūnas informavo, kad žiedinėje V. Krėvės ir Pramonės prospektų sankryžoje į stulpą galimai įvažiavo automobilis.

„18.16 val. gautas pranešimas, kad Pramonės pr.-V. Krėvės pr. žiede į stulpą galimai įvažiavo automobilis. Sužeistas vairuotojas išvežtas į med. įstaigą“, – detalizavo budintis pareigūnas.

Pirminiais duomenimis, automobilį vairavo neblaivus vyras (g. 1974 m.). Šiuo metu įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai.

Papildyta 21.00 val.

Kauno APVK budintis pareigūnas patikslino, jog į stulpą Pramonės ir V. Krėvės prospektų žiedinėje sankryžoje rėžėsi „Mazda“ markės automobilis. Policijos duomenimis, vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis. Avarijos metu asmuo patyrė sužalojimų – dėl galvos traumos išvežtas į ligoninę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA