Šeštoji „Volfas Engelman“ aludarių šventė Kaune: degustacijos, ekskursijos ir koncertai | Kas vyksta Kaune

Šeštoji „Volfas Engelman“ aludarių šventė Kaune: degustacijos, ekskursijos ir koncertai

Liepos 14 d. Kaune jau šeštą kartą vyks „Volfas Engelman“ organizuojama Aludarių dienos šventė. Šiais metais organizatoriai kviečia ne tik linksmintis, bet ir pažinti aludarystės meną – programoje laukia kraftinių gėrimų degustacijos, ekskursijos po didįjį bravorą, žaidimai ir kitos smagios su aludaryste susijusios pramogos.

Šiųmetėje šventėje bus susitelkta į aludarystės meno pažinimą įvairiomis formomis.

„Tikime, kad pažinti aludarystę galima ne tik pabaigus šios srities mokslus ar joje dirbant, bet ir įvairiais kitais įtraukiančiais būdais. Todėl Aludarių dienos metu kviesime pažinti šį amatą dalyvaujant mokamose kraftinių gėrimų degustacijose, nemokamose ekskursijose po didįjį bravorą, žaidžiant ir per kitas atrakcijas.

Šventės metu tradiciškai pasveikinsime aludarius ir atidarysime Aludarių dienos statinaitę, o į sceną žengs DJ Jovani, Augustė Nombeko ir Kastytis Kerbedis. Šventės erdvėje bus įrengta ir fotozona smagiausioms akimirkoms įamžinti“, – apie renginio programą pasakojo jo organizatorė Audronė Saulėnienė.

Jos teigimu, specialiai šventei bus išvirta ir 4 naujų rūšių gėrimų, vyks mokamos degustacijos.

Renginio nuotaiką kurs scenos žvaigždės – DJ Jovani, Augustė Nombeko bei Kastytis Kerbedis.

Renginio vartai atveriami liepos 14 d., penktadienį, 16.00 val. Renginio pradžia – 17.00 val. Adresas – Kaunakiemio g. 2, Kaunas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA