Keli Kauno restoranai visą vasarą ledus dalins nemokamai | Kas vyksta Kaune

Keli Kauno restoranai visą vasarą ledus dalins nemokamai

Beatos ledainės“ ledai / Organizatorių nuotr.

Atrodo, kad nemokamų dalykų nebūna, tačiau sesės Beata Nicholson ir Odeta Bložienė užsibrėžė šį stereotipą sugriauti ir visą vasarą savo restoranuose Kaune vaišina svečius nemokamu desertu – „Beatos ledainės“ ledais.

Kiekvienas pavalgęs Kaune esančiuose restoranuose „Jurgis ir Drakonas“, „Brooklyn Brothers“ ir „Detroito sesės“ gaus porciją ledų desertui.

„Beatos ledainės“ ledai / Organizatorių nuotr.

„Vasarą pinigai pas visus tirpsta greitai ir jei ateini į restoraną, norisi pasilepinti desertu. O koks desertas geriausias vasarą? Aišku, kad ledai! Tai lengvas, skanus ir gaivus desertas, o pilnatvei pajusti daug nereikia… Didžiuojamės savo gamintais ledais, norisi, kad juos atrastų kuo daugiau žmonių.

Ledus darome savo ceche ir patys neatsivalgom, tai motyvuojam ir svečius apsilankyti pas mus, prisėsti, turėti pasilepinimo minutę sau. Jau esame darę akcijų, kuomet daliname ledus – tai patinka žmonėms ir pakelia nuotaiką“, – sako TV laidų vedėja, kulinarė ir restoranų bendraįkūrėja B. Nicholson.

„Beatos ledainės“ ledai / Organizatorių nuotr.

„Jurgis ir Drakonas“ Kaune veikia ne vienerius metus ir yra įsikūręs šiek tiek toliau nuo Laisvės alėjos, Kurpių g. 26.

Čia pat veikia ir „Detroito sesės“, kurios žinomos dėl neįprastų, kvadratinių, purių picų.

Bruklino stiliaus picas siūlantis „Brooklyn Brothers“ restoranas pasitinka visus einančius link Kauno pilies, nes veikia adresu M. Valančiaus g. 27.

„Beatos ledainės“ ledai / Organizatorių nuotr.

Restoranų vadovė O. Bložienė sako, kad norisi ne tik nudžiuginti svečius skania dovanėle, bet ir pamaištauti prieš vis kylančias kainas maitinimo sektoriuje: „Galvojome akciją daryti tik birželį, tačiau pamačius, kiek yra norinčių pasinaudoti galimybe, nutarėme dovanoti ledus visą vasarą visiems restorano svečiams.“

Akcija galios iki rugpjūčio 31 d. ir kiekvienas užsisakęs bet kurį patiekalą iš meniu galės mėgautis nemokamais ledais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA