Spūstys link „Megos“ tęsiasi: dar viena lengvojo automobilio ir sunkvežimio avarija | Kas vyksta Kaune

Spūstys link „Megos“ tęsiasi: dar viena lengvojo automobilio ir sunkvežimio avarija

Spūstys link „Megos“ tęsiasi: dar viena lengvojo automobilio ir sunkvežimio avarija / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Trečiadienis vairuotojams, važiuojantiems Vilnius-Kaunas-Klaipėda kryptimi tapo nesibaigiančių spūsčių diena. Popietę kelyje link „Megos“ naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai fiksavo „Toyota“ ir sunkvežimio avariją, o vakare tame pačiame kelyje susidūrė sunkvežimis su „Volkswagen“ markės automobiliu.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekė su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budinčiu pareigūnu, kuris plačiau informavo apie susidūrimą kelyje link „Megos“.

„Gavom pranešimą 19.39 val., kad link „Megos“ susidūrė du automobiliai – „Volkswagen Passat“ ir sunkiasvorė“, – informavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Kaip teigė budintis policijos pareigūnas, sužeistų nėra. Kadangi vairuotojai nesutinka dėl kaltumo, į įvykio vietą skuba policijos pareigūnai, nes kelyje formuojasi spūstys.

„Su lenku ginčai dėl kaltumo – ambicijos vairuotojų, todėl policijos pareigūnai vyksta į įvykio vietą“, – įvykio detales nusakė Kauno AVPK budintis pareigūnas.

„Kas vyksta Kaune“ grupės skaitytojai šmaikštauja, kad užstrigusiems spūstyje jau reikėtų parūpinti maisto ir gėrimų, mat laukimas vargina ir vairuotojai jau spėjo išalkti.

„Tvarkdariai turėtų parūpinti užstrigusiems maistą ir gėrimus“, – rašė kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA