I. Zasimauskaitė su vyru Simu jau sūpuoja pirmagimę | Kas vyksta Kaune

I. Zasimauskaitė su vyru Simu jau sūpuoja pirmagimę

delfi.lt 2023/06/15 22:14
Justina Rau Photography nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Dainininkė Ieva Zasimauskaitė ir jos vyras Simas Grabauskas gyvena džiugiomis nuotaikomis – porai gimė pirmagimė.

Apie laimės persmelktą naujieną atlikėja pranešė socialiniuose tinkluose.

Paskelbus žinią pasirodė ir pirmieji sveikinimai. Internautai bei šeimos bičiuliai linkėjo laimės, sveikatos.

„Labas, dukryte, 2023.06.14 gražiausia gyvenimo diena amžinai“, – džiugia žinia pasidalijo I. Zasimauskaitė.

Delfi primena, kad apie naujagimio laukimą Ieva Zasimauskaitė pranešė kovą itin originaliu būdu. Įkvėpta jaudinančių gyvenimo pokyčių, Ieva pristatė dainą, kurią jau vadino „meilės himnu“ – „Apie mus“.

Kad po sudėtingiausių likimo mestų išbandymų visuomet ateina šviesa, I. Zasimauskaitė per savo gyvenimą spėjo įsitikinti ne kartą. Taip nutiko ir šįkart – susilaukti vaikelio atlikėjai pavyko ne iš karto. Paėjus 6 nėštumo mėnesiams, Ieva galėjo tvirtai ir ramia širdimi savo gyvenimo džiaugsmu pasidalinti su visais.

„Kad tapsiu mama, man reiškia svajonės išsipildymą. Labai norėjau ja tapti. Labai norėjau vaikučių. Man tai yra stebuklas – kaip moters pilvuke gali užaugti kita gyvybė! Aš vis dar negaliu patikėti ir be galo laukiu, kada pamatysiu savo mažylį“, – šypsojosi atlikėja.

Atlikėja pripažino pastaruosius mėnesius sunkiai galinti suvaldyti nuolat veide kylančią šypseną – ji mėgavosi kiekviena nėštumo akimirka, kuri atnešė vis daugiau įkvėpimo ir kūryboje. Būtent taip gimė ir naujasis jos kūrinys „Apie mus“.

„Ši daina gimė labai spontaniškai, pas Vytautą Bikų studijoje. Iš pradžių niūniavau bet kokius žodžius, kol pajaučiau neapsakomą šilumą pilve ir svaiginantį pilnatvės jausmą… Supratau, kad tai bus kūrinys apie mano šeimą – apie mane, mano vyrą ir mūsų vaikelį. Todėl mintys tiesiog ėmė lietis ir taip atsirado dainos tekstas”, – prisiminė ji.

Delfi primena, kad prieš dvejus metus Elektrėnų civilinės metrikacijos skyriuje įvyko I. Zasimauskaitės ir žinomo vaišnavų vienuolio Simo Grabausko vestuvės.

Apie tai, kad 27-erių I. Zasimauskaitė siekia ištekėti antrą kartą paaiškėjo tuomet, kai smalsuolių akys užkliuvo už santuoką planuojančių asmenų sąrašų.

Apie naujus santykius dainininkė nėra linkusi atvirauti, todėl žinia apie mylimąjį, o juolab – apie būsimą vyrą, daugeliui buvo malonus siurprizas.

Delfi susisiekus su dainininke, ši vestuvių fakto neneigė ir patikino, kad pastaruoju metu nenori atvirauti tokiomis temomis.

Praėjusiais metais žinoma moteris išgyveno sudėtingą etapą – skyrybas su sutuoktiniu, krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA