Kaune spūstys dar nesibaigs: pranešama apie uždaromą eismą dviejų gatvių atkarpose | Kas vyksta Kaune

Kaune spūstys dar nesibaigs: pranešama apie uždaromą eismą dviejų gatvių atkarpose

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nuo pirmadienio dėl rekonstrukcijos aklinai uždaroma Užnerio gatvės atkarpa tarp Prekybos ir laisvalaikio centro (PLC) „Mega“ bei Vytėnų gatvės. Iki rudens užsivers ir dalis Vandžiogalos plento, praneša Kauno miesto savivaldybė.

Birželio 19 d. Užnerio g. darbai prasidės nuo požeminių tinklų atnaujinimo. Kiek vėliau kelininkai tvarkys ir iki keturių eismo juostų praplės važiuojamąją dalį, taip pat įrengs naujus šaligatvius, apšvietimą.

Vytėnų ir Užnerio gatvių sankirtoje numatyta žiedinė sankryža, rašoma Kauno miesto savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

Eismo schema / Kaunas.lt nuotr.

Dėl Vytėnuose suplanuotų remonto darbų laikinai keisis 54 maršrutas – autobusai, aplenkdami Vytėnų g., nuo „Megos“ abejomis kryptimis važiuos Islandijos plentu ir Vakariniu aplinkkeliu.

Uždaroma sankirta Vandžiogalos plente

Netrukus kelininkai pradės darbuotis ir už kelių kilometrų esančioje Vandžiogalos pl. ir Įgulos g. sankirtoje. Paruošiamieji darbai čia prasidėjo dar mėnesio pradžioje.

Eismo schema / Kaunas.lt nuotr.

Nuo birželio 19 d. veiksmas persikels į važiuojamąją dalį – prasidės požeminių tinklų atnaujinimas. Eismas bus galimas tik viešajam transportui. Apylanka rekomenduojama Panerių ir Bažnyčios gatvėmis.

Tvarkomoje arterijoje lygiagrečiai suplanuota sutvarkyti gatvės dangą ir takus.

„Keliaujančius Vandžiogalos plentu iki rudens raginame persėsti į viešąjį transportą. Žinoma, jeigu tik yra galimybė. Vasarą čia numatytų maršrutų skaičiaus nemažinsime, todėl tikrai daugiau laiko ir kantrybės sutaupysite važiuodami autobusais”, – tikino Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA