Dvi fanų jūros griausmingai atplaukė į „Žalgirio“ areną | Kas vyksta Kaune

Dvi fanų jūros griausmingai atplaukė į „Žalgirio“ areną

Žalgirio ir Ryto fanų eisenos

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) 2022-2023 m. sezonas pasiekė kulminaciją. Šeštadienį „Žalgirio“ arenoje vietos komanda stoja į lemiamą kovą su Vilniaus „Ryto“ ekipa. Abiejų komandų fanai prieš rungtynes surengė įspūdingas eisenas.

Traukiniu į Kauną atvykę karščiausi „Ryto“ palaikytojai į areną atžygiavo apie 15 val. Raudonai apsitaisiusių fanų eisena nusidriekė Karaliaus Mindaugo prospektu, sirgalius lydėjo policijos pareigūnų pajėgos.

Žaliai baltų šėlsmas panašiu metu prasidėjo Vienybės aikštėje, fanai stojo Kauno širdyje prie Laisvės alėjos fontano, o ties pėsčiųjų tiltu į Nemuno salą tarsi Mozei su megafonu mostelėjus persiskyrė į dvi dalis ir pradėjo skanduočių dialogą.

Traukiniu į Kauną atvyko virš 400 sostinės sirgalių, „B Tribūna“ penktadienį skelbė, kad rytfanių „Žalgirio“ arenoje šeštadienį gali būti apie tūkstantis. Tai tikrai nenustelbs „Žalgirio“ palaikymo – arena išparduota, mačo šeimininkai gali laukti keliolikos tūkstančių fanų.

Primename, kad LKL finalo serijos iki trijų pergalių rezultatas šiuo metu yra 2:2. Nedaug trūko, kad serija ketvirtadienį baigtųsi Vilniuje, tačiau metimu paskutinę akimirką „Rytas“ ištempė pergalę ir atstatė pusiausvyrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA