Kaune atidaroma nauja meno galerija | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaroma nauja meno galerija

Arvydo Brazdžiūno-Dusios tapybos darbas „Potvynis Šančiuose. Vasaros nuojauta“./Organizatorių nuotr.

Gegužės 11 d. Kaune atidaroma nauja meno galerija „NOA Art Gallery“. Atidarymo šventė vyks 18-22 val.

Naujoje meno erdvėje bus galima išvysti išskirtinius meno kūrinius. Ant galerijos sienų kabo įvairių dailininkų darbai, dalį jų yra įsigijęs MO muziejus.

„Esame vieninteliai Lietuvoje, ekspozicijoje turintys visos menininkų šeimos: Elenos, Arvydo Brazdžiūno-Dusios ir jaunojo tapytojo prizu apdovanoto Kazimiero Brazdžiūno darbus. Tik pas mus galima apžiūrėti ir įsigyti unikalios menininkų grupelės „Sin Thesis Gang“ darbų. Jie ypatingi tuo, kad dailės darbą pradeda vienas, o užbaigia kitas autorius. Galerijoje taip pat galima pamatyti ir įsigyti Nacionaliniame Kauno dramos teatre scenografu dirbusio Aurio Radzevičiaus-Radziaus dailės darbų“,  pasakojo galerijos atstovas Deividas Preišegalavičius.

Naujoje galerijoje lankytojai gali apžiūrėti vertingus ir subtilius, Kaune gyvenančios menininkės Kristinos Gedminaitės grafikos darbus, Virgio Rusecko kūrinius, dailininkės Ligijos Žilinskienės darbus. Įdomu, kad ši menininkė kuria naudodama pačios sukurtą bioplastiką.

Ant sienų kabo ir Jovitos Aukštikalnytės-Varkulevičienės mažo formato darbai, atlikti skirtinga technika ant medžio plokštelių.

Nauja meno galerija atidaroma Savanorių pr. 175.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA