Šeštadienio „Kaunas Jazz“ programa: nauji debiutantai ir šokių pamokėlės | Kas vyksta Kaune

Šeštadienio „Kaunas Jazz“ programa: nauji debiutantai ir šokių pamokėlės

Kaunas Jazz 2023

Šeštadienį festivalis „Kaunas Jazz“ lankytojams yra parengęs tikrą desertą – per kelias miesto centre įsikūrusias scenas laukia jau gerai ilgalaikiams festivalio dalyviams pažįstamų bei debiutuojančių atlikėjų pasirodymai. O šokių mėgėjai galės ne tik stebėti šio amato profesionalus, bet ir gauti šokių pamokas.

Nuo 14 iki 17 val. Vasario 16-osios gatvės scenoje pasirodys „Gruodžio džiazas“. Tai simboliškai pavadinta grupė, kurioje muzikuoja Kauno Juozo Gruodžio konservatorijos estrados ir džiazo metodinės grupės mokiniai.

Čia taip pat nuo 15:30 val. laukia Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijos džiazo katedros atlikėjų koncertas „Čepinskio panorama“. 17 val. scenoje pasirodys TV žiūrovams pažįstama vokaliste Marija Grabštaite ir vienas žymiausių Lietuvos džiazo pianistų Artūras Anusauskas.

Laisvės alėjoje 68 esančioje scenoje 14:30 val. pirmą kartą festivalyje pasirodys jaunieji muzikantai „Placebo“. Po jų, 16 val., visų dėmesio lauks dar viena jauna grupė – „The Other 5”, o 17 val. į sceną lips Kauno technologijos universiteto pučiamųjų grupė „The BrassBees“

Vienybės aikštėje nuo 14:30 val. laukia lindyhopo, salsos, bačatos, repo ir gatvės šokių virtuozų pasirodymai. Bet to, visi norintys galės prisijungti ir gauti šokių pamokėlę.

Nepriklausomybės aikštėje nuo 19:30 val. jau trečią kartą „Kaunas Jazz“ scenoje pasirodys grupė „Huge soul“, o 21 val. svečiai iš Latvijos – „Very Cool People“.

Daugiau informacijos apie renginius šiandien bei kitomis dienoms galite rasti festivalio svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA