Nuostolingas gaisras Kaune: naktį sudegė du automobiliai, dar trys apgadinti | Kas vyksta Kaune

Nuostolingas gaisras Kaune: naktį sudegė du automobiliai, dar trys apgadinti

Ketvirtadienio vakarą Šiaurės prospekte sudegė du automobiliai, netoliese stovėję dar trys – apgadinti. Policija įtaria tyčinį padegimą.

Policijos departamento duomenimis, balandžio 20 d. apie 23.05 val. Kaune, Šiaurės pr., automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilyje „Mercedes Benz E220“ (pagamintas 2009 m.) kilo gaisras, kurio metu sudegė minėtas automobilis bei šalia stovėjęs automobilis „VW Passat“ (pagamintas 2008 m.).

Užgesinus gaisrą pastebėta, kad gaisro metu apgadinti netoliese stovėję dar trys automobiliai.

Gaisras Šiaurės pr. / Skaitytojo nuotr.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, nelaimės metu neapdegė tik „Mercedes Benz E220“ galiniai žibintai ir bamperis, visos kitos degiosios detalės sudegė. Išdegė ir „VW Passat“ automobilio salonas.

Anot ugniagesių, apsilydė netoliese buvusio „Volvo V70“ dešinė galinė dalis, bamperis, galinis žibintas. Taip pat apsilydė „Nissan Qashqai“ šoninės plastmasių dalys. Apsilydė ir „VW Sharan“ kairė galinė dalis, bamperis, galinis žibintas. Automobiliui „Honda Jazz“ buvo išdaužtas stiklas, automobilis patrauktas saugiu atstumu nuo gaisro.

Teisėsauga įtaria padegimą, nustatinėja nuostolius. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d. – Turto sunaikinimas ar sugadinimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą visuotinai pavojingu būdu, jeigu dėl to galėjo nukentėti žmonės, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA