Prekybos miestelyje „Urmas“ užsidegė čeburekinė | Kas vyksta Kaune

Prekybos miestelyje „Urmas“ užsidegė čeburekinė papildyta

Ketvirtadienio popietę užsiliepsnojo prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje įsikūrusi kavinė. Liudininkai fiksuoja iš pastato besiveržiančius dūmus.

Šiandien 14.01 val. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Elektrėnų gatvėje, dega kavinė.

Vaizdo įrašu iš įvykio vietos dalijasi ir kaunietis. Jo teigimu, gaisras pastebimas iš prekybos miestelio „Urmas“ teritorijos.

Anot Bendrojo pagalbos centro, į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba duomenų apie incidentą kol kas neturi.

Papildyta 15.00 val.

Įvykio vietoje buvę liudininkai pasakojo, jog užsiliepsnojo prekybos miestelyje esanti čeburekinė.

„Užsidegė čeburekinė pačiame „Urme“. Įtaria elektros instaliaciją, apdūmintos ir sulietos patalpos, dabar vėdina. Pagal pirminę informaciją, sunaikinta buitinė technika“, – nurodė įvykio liudininkas.

Čeburekinės šeimininkai sakė, kad maitinimo veikla čia užsiima nuo lapkričio mėnesio.

Papildyta kovo 24 dieną 08.29 val.

Ugniagesių duomenimis, gaisras kilo kavinėje „Ponas Čeburekas”, degė 20 kv. m šaldytuvų patalpa, kurioje buvo laikomi maisto produktai.

Aprūko pirmo aukšto 200 kv. m patalpų ir antro aukšto 200 kv. m patalpų. Pastatas mūrinis, 2 aukštų, stogas betoninis.

Dūmų detektorius įrengtas, veikė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA