Sveikatos kombinacija Girstučio baseine – narystė be ribų | Kas vyksta Kaune

Sveikatos kombinacija Girstučio baseine – narystė be ribų

Girstučio baseinas Kauną džiugina jau ilgą laiką. Laukiami visi – šeimos, senjorai, studentai, ieškantys atsipalaidavimo ar pramogų, bei nusiteikę sveikai gyvensenai ir sportui. Ilgametė patirtis ir paslaugų kompleksiškumas padeda kiekvienam lankytojui rasti sau patinkančią ir tinkančią pramogą ar veiklą. Girstučio baseine yra ne tik sporto baseinai, bet ir pramogų, poilsio ir sporto erdvės, vandens ir salės grupiniai užsiėmimai. Sekmadieniais lankytojų laukia kauniečių ir miesto svečių išskirtinė baseino pramoga – Iššūkių takas.

Narystė norintiems sutaupyti

Girstučio baseinas kviečia sveikatintis, pramogauti ir sportuoti su naryste be ribų. Didžiausias privalumas – lankytojai gali naudotis visomis sveikatinimo paslaugomis vieno apsilankymo metu. Plaukimui ir mankštoms vandenyje – 25 ir 50 metrų plaukimo takai bei šiltasis baseinas, gerai savijautai – penkios skirtingos pirtys ir atsipalaidavimui – sūkurinės vonios ir povandeninės srovės.

Pirmajai vaikų pažinčiai su vandeniu – šiltas kūdikių baseinėlis, o ūgtelėjusių vaikų pramogoms – nusileidimo kalnelis ir Iššūkių takas. Norintiems sustiprinti sveikatą ar pagražinti kūno linijas – treniruoklių salė ir daugiau nei 50 skirtingų, kiekvieno poreikius atitinkančių grupinių užsiėmimų vandenyje ir salėse.

Vaikai iki 4 metų lankytis baseine gali nemokamai, kiti lankytojai gali įsigyti vienkartinį bilietą sau ar šeimai, mėnesio ar metų narystę, o jeigu norite pradžiuginti savo artimuosius ar draugus – siūloma padovanoti Girstučio baseino dovanų kuponą.

Girstučio baseinas / Organizatorių nuotr.

Ne tik poilsiui, bet ir tobulėjimui

Girstučio baseine gerai jaučiasi visi – ir pirmą kartą atėję, ir lojalūs klientai. Nerimauti nėra ko, nes visada pasiruošę padėti profesionalūs treneriai. Grupinių užsiėmimų metu treneriai kuria gerą nuotaiką, parodo, kaip taisyklingai atlikti pratimus, skiria dėmesį individualiai.

Treniruoklių salėje treneriai konsultuoja sporto, mitybos ir kineziterapijos klausimais, pataria ir motyvuoja siekti užsibrėžtų tikslų. Norintiems tobulėti sudaromos asmeninės treniruotės ar sporto programos.

Girstučio baseine vykdomi mokymo plaukti užsiėmimai suaugusiems ir vaikams Plaukimo akademijoje Banga. Mokytis plaukti niekada nevėlu ir svarbu ne tik dėl gebėjimo saugiai elgtis vandenyje, bet ir dėl teikiamos naudos sveikatai.

„Drąsiai galime sakyti, kad Girstučio baseino paslaugų kompleksiškumas skatina sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą. Savo galimybes baseine išnaudoja kiekvienas – džiaugiamės matydami lankytojų akyse motyvaciją ir norą kasdien gerai jaustis!“ – teigia Girstučio baseino direktorė Sigita Špokienė.

Girstučio baseinas / Organizatorių nuotr.

Besirenkantiems sveikatos taką – specialios mankštos

Girstučio baseine mankštose laukiamos būsimos mamytės specializuotoje nėščiųjų mankštoje, kuri vyksta vandenyje ir yra veiksminga sveikatinimo priemonė nėštumo laikotarpiu. Atliekami fiziniai pratimai stiprina būsimos mamos ir kūdikio sveikatą.

Esami tėveliai, auginantys vaikučius nuo 7 mėn. iki 3 metų laukiami mankštoje su mažyliais – ši treniruotė yra viena geriausių vaiko raidos skatinimo priemonių. Pirmieji kartai baseine suteikia teigiamas emocijas ir stiprina raumenis, bendra smagi ir aktyvi veikla leidžia abiems fiziškai stiprėti, jaustis energingai ir žvaliai, padeda kurti ir stiprinti emocinį ryšį!

Pasiplaukiojimai baseine ir mažesnio intensyvumo sveikos nugaros mankšta vandenyje – tikra atgaiva, socializacija ir malonumas senjorams.

Norintiems išjudinti giliuosius kūno raumenis – intensyvesnės Aqua ir SUP activity treniruotės ant irklenčių vandenyje.

Užsiėmimų įvairovė norintiems sportuoti sausumoje – grupinių treniruočių salėse – daugiau nei 30 skirtingų treniruočių visomis darbo dienomis ir savaitgaliais, nuo ankstyvo ryto, iki vakaro. Galėsite apsilankyti Oro jogos, Zumba, G-TRX, Pilates ar kitose pasirinktose treniruotėse.

Geriausias laikas su šeima ir draugais – kokybiškas laisvalaikis

Girstučio baseinas siūlo kokybišką laisvalaikį ir išskirtinę pramogą ant vandens – Iššūkių taką. Maži ir dideli gali išbandyti savo ištvermę ir greitį kiekvieną sekmadienį.

Iššūkių takas – tai pramoga ant vandens su įvairiomis kliūtimis, kurias vaikai ir suaugę turi įveikti. Naujai pristatyta pramoga iš karto susilaukė didelio susidomėjimo, todėl galėsite mesti iššūkį savo draugams ir artimiesiems, bei susirungti, kuris greičiau įveiks šią trasą.

Visos baseine esančios pramogos ir treniruotės yra įskaičiuotos į apsilankymo kainą. Daugiau apie Girstučio baseiną ir jame esančias pramogas skaitykite internetinėje svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA