Skaitytoja: šioje Kauno gatvėje per duobes du automobiliai neprasilenkia | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: šioje Kauno gatvėje per duobes du automobiliai neprasilenkia

„Kas vyksta Kaune“ pirmadienį pasiekė gyventojos skundas dėl Romainiuose esančios Lubinų gatvės. Anot moters, dangos būklė čia tiesiog baisi, nėra apšvietimo, nors eismas esą gana intensyvus. Savivaldybė teigia kelininkus čia pasirodysiant tada, kai bus sutvarkyta Romainių gatvė.

„Į kelių temą labai prašau parašyti straipsnį apie Lubinų gatvę, kurioje eismas intensyvus, apšvietimo nėra, šaligatvių jokių nėra, o kelyje du automobiliai dėl duobių negali prasilenkti. Rašiau dėl duobių sutvarkymo, reakcijos nulis. Gal jūs galit padėt“, – pirmadienį rašė naujienų portalo skaitytoja.

Pasak jos, šis kelias Romainiuose – ne kaip Kauno mieste, o kaip tolimiausiam kaime. Tamsiu paros metu tamsu nors į akį durk, o lyjant vairuotojai esą vos mato ir atšvaitus dėvinčius pėsčiuosius.

„Kas darosi dabar, tai važiuot neįmanoma. Ir labai nesaugu dėl vaikų. Visi Lubinų gatve iki stotelės turi eiti šiomis duobėmis. Tas pats su maisto prekių parduotuve“, – situaciją nupasakojo moteris.

Duobės Lubinų gatvėje / Skaitytojos nuotr.

Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare nurodė, kad Lubinų gatvė remonto sulauks užbaigus Romainių gatvės rekonstrukciją.

„Lubinų g. lietaus surinkimo tinklas turi susijungti su Romainių g. lietaus tinklu. Parengtame projekte numatyta visa reikiama gatvės infrastruktūra. Ir ji ateityje bus įrengta“, – patikino A. Pakalniškis.

Primename, kad šaligatvių iš esmės neturinčioje Lubinų gatvėje kauniečius jau yra užklupusios ir nelaimės. Štai praėjusių metų balandį čia automobilis kliudė ir sužeidė su pavadėliu vedžiotą moters augintinį.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA