Septyni policijos ekipažai stabdė vieną „BMW“ (foto, video) | Kas vyksta Kaune

Septyni policijos ekipažai stabdė vieną „BMW“ (foto, video)

Trečiadienio naktį „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dideles policijos pajėgas užfiksavo Savanorių prospekte. Pareigūnai blokavo reikalavimui sustoti nepaklususį vairuotoją ir surašė puokštę protokolų.

„Įdomu, kas vyksta Savanorių prospekte. Apie 3.50 val. prie „Tarp gėlių“ 6-7 ekipažai“, – šią naktį rašė portalo skaitytojas. Kita įvykio liudininkė patikslino, kad automobilis sustabdytas 3.52 val.

Vaizdo medžiagoje matyti tuščiame Savanorių prospekte prie S. Žukauso gatvės sankryžos „BMW“ iš visų pusių apsupę policijos ekipažai – jų galima suskaičiuoti net septynis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Dovilė Ežerinskienė „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad sausio 4 d., apie 03.50 val., Savanorių prospekte patruliuodami policijos pareigūnai pastebėjo įtartiną automobilį „BMW“.

Nurodžius sustoti, vairuotojas nevykdė teisėtų policijos reikalavimų. Galiausiai pareigūnams sustabdžius automobilį, D. Ežerinskienės duomenimis, nustatyta daugiau pažeidimų.

1974 m. gimusiam vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal 426 str. 5 d. (Nepaklusimas reikalavimui sustabdyti transporto priemonę arba pasitraukimas iš eismo įvykio vietos), 417 str. 1 d. ir 3 d. (Kelio ženklų, žmonių vežimo reikalavimų nesilaikymas ar kitas Kelių eismo taisyklių pažeidimas).

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA