Nacionalinė lošimų ir žaidimų verslo asociacija: pareigūnų klaidų kaina valstybei siekia 250 mln. eurų – Kas vyksta Kaune

Nacionalinė lošimų ir žaidimų verslo asociacija: pareigūnų klaidų kaina valstybei siekia 250 mln. eurų

Nacionalinė lošimų ir žaidimų verslo asociacija sako, kad valstybės pareigūnų klaidos valstybei kainuoja šimtus milijonų eurų, o jos dangstomos neva itin dideliu problemų dėl lošimų turinčių piliečių skaičiumi. Naujausi oficialūs duomenys paneigia tokias politikų manipuliacijas.

Laidų „Atverstos kortos“ ciklo laidose asociacijos ekspertai dalinasi įžvalgomis apie daugiau nei per dešimtmetį sukauptomis įžvalgomis apie valstybės politiką, ją formuojančius sprendimų priėmėjus ir šių sprendimų pasekmes lošimo paslaugų rinkai, jos dalyviams ir paslaugų vartotojams.

Šioje laidoje lošimo paslaugų versle daugiau nei du dešimtmečius dirbantis Samoilas Kacas pasakoja, kas ir kodėl jau dešimtmetį bando kryptingai naikinti lošimo paslaugų rinką. Atskleidžiama schema, kai nepagrįstas verslo demonizavimas naudojamas kaip įrankis rinkai griauti ir atskirų jos dalyvių protegavimui.

Valstybės pareigūnų ir politikų teiginius apie neva didžiulę lošimo paslaugų žalą paneigia naujausi lietuviški moksliniai tyrimai. Dar svarbiau, jog jie atskleidžia, jog Lošimų priežiūros
tarnybos valdomas apribojusių galimybę lošti asmenų registras – pripažinta manipuliacija viešais duomenimis.

Laidoje diskutuojama, ko tokiais tikslingais veiksmais siekia sprendimų priėmėjai. Visą laidą žiūrėkite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA