Kauniečių pamėgtose „Broliai Juodvarniai“ užkandinėse – ypatingas pasiūlymas | Kas vyksta Kaune

Kauniečių pamėgtose „Broliai Juodvarniai“ užkandinėse – ypatingas pasiūlymas

„Broliai Juodvarniai“ / R. Tenio nuotr.

Vėstant orams mieste pamėgtų „Brolių Juodvarniai“ užkandinių komanda klientams paruošė ypatingą pasiūlymą. Siekiant palengvinti sugrįžusio šaltojo metų sezono rūpesčius bei intensyvią dienotvarkę, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio visose keturiose mieste veikiančiose užkandinėse klientai kviečiami pietauti, vakarieniauti ar užkandžiauti su 20 proc. nuolaida. Pasiūlymas galios iki Naujųjų metų visam „Broliai Juodvarniai“ meniu.

„Ne paslaptis, jog kartu su šaltuoju metų sezonu į mūsų rutiną sugrįžta šiek tiek daugiau kasdieninių rūpesčių bei išlaidų. Puoselėdami artimą ryšį su savo klientais, norime prisidėti palengvinant jų kasdieną. Tad nuo šiol visiems šviežiai mūsų užkandinėje gaminamiems patiekalams bei užkandžiams taikome 20 proc. nuolaidą. Pasiūlymas galios nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, visą dieną, iki metų galo“, – sako „Brolių Juodvarniai“ užkandinių tinklo vadovas Petras Rugys.

mesys šviežumui

Užkandinių meniu – dešimtys skirtingų, klientų jau pamėgtų karštųjų patiekalų, sriubų bei užkandžių.

Tarp populiariausių klientų pasirinkimų – užkandinėse šviežiai gaminami amerikietiško stiliaus mėsainiai bei jų kompleksai. Meniu galima rasti  „Studentišką“ mėsainį, patiekiamą su jautienos maltiniu, sūriu, agurku, pomidoru, pomidorų padažu bei svogūnų traškučiais.

Taip pat, „Amerikietiškąjį“ – su jautienos maltiniu, skrudinta šonine, sūriu, marinuotais agurkais, pomidoru, salotomis, svogūnais bei „Marie Rose“ padažu, „Graikiškąjį“ – su jautienos maltiniu, „Chipotle“ padažu, fetos sūriu, keptais svogūnais, marinuota paprika ir garžgarstėmis bei mėsainį su plėšyta jautiena ir kiauliena, pagardintą „Coleslaw“ salotomis ir garstyčiomis.

„Broliai Juodvarniai“ meniu / R. Tenio nuotr.

„Lankytojų laukia ir šešios skirtingos rūšys kebabų lavaše – nuo „Meksikietiško“ su pupelėmis iki „Amerikietiško“ su kukurūzais ar net „Sveikuolių“, pagardinto fetos sūriu bei jogurtu. Tiesa, populiarumo lankytojų gretose jau ilgai neužleidžia kebabai su „Stix“ traškučiais bei klasikiniai kebabai lavaše.

Norintys gali išbandyti ir kitas variacijas – kebabus lėkštėje ar pitoje. Visų kebabų, mėsainių ir kitų patiekalų gamyboje naudojami specialūs „Brolių Juodvarnių“ meistrų sukurti padažai. Na, o klientų patogumui siūlome ir šeimos rinkinius ar mėsainių bei kebabų kompleksus“, – sako užkandinių tinklo vadovas.

Taip pat „Broliai Juodvarniai“ užkandinių meniu kauniečiai bei miesto svečiai gali atrasti kelias dešimtis kitų karštųjų patiekalų bei užkandžių, paskanauti karštos kebabo sriubos ar pasimėgauti karštomis ispaniškomis „Churros“ spurgytėmis, pagardintomis cukraus pudra. Prie jų puikiai dera užkandinėse gaminami skirtingų skonių pieno bei ledų kokteiliai, karštieji gėrimai.

„Visus karštuosius patiekalus gaminame šviežiai – čia ir dabar, tik gavę kliento užsakymą. Dėl šios priežasties patiekalai išsaugo geriausias skonines bei maistines savybes“, – sako „Broliai Juodvarniai“ vadovas.

„Broliai Juodvarniai“ meniu / Organizatorių nuotr.

Pagalba planuojant vakarėlį

Užkandinių komanda neretai tampa patikimu kauniečių pagalbininku planuojant vakarėlius ar draugų susibūrimus. Greta mėsainių bei kebabų kompleksų, „Brolių Juodvarnių“ meniu lankytojų laukia gausiu asortimentu išsiskiriantys užkandžių rinkiniai. Juose – „Spring Rolls“ suktinukai, kalmarų lazdelės, svogūnų žiedai, čederio, mocarelos, gouda ar kitų sūrių užkandžiai.

Esant poreikiui, norimus patiekalus bei užkandžius galima užsisakyti su pristatymu į namus ar biurą per „Wolt“ bei „Bolt“ programėles.

Speciali 20 proc. nuolaida taikoma visam „Broliai Juodvarniai“ meniu – tiek karštiesiems patiekalams, tiek užkandžiams, gėrimams ar desertams. Pasinaudoti pasiūlymu galima nuo pirmadienio iki ketvirtadienio kiekvienoje iš keturių užkandinių, įsikūrusių Žemaičių pl. 11A (telefonas užsakymams – +37067465950), V. Krėvės pr. 11A (+37067466126), Šarkuvos g. 26A (+37060749979) bei Varnių g. 44A (+37060456550). Pasiūlymas galioja iki šių metų pabaigos.

Daugiau „Broliai Juodvarniai“ naujienų galima rasti užkandinių tinklo profilyje „Facebook“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA