Kaune girtas „BMW” vairuotojas rėžėsi į nežymėtą policijos automobilį | Kas vyksta Kaune

Kaune girtas „BMW” vairuotojas rėžėsi į nežymėtą policijos automobilį

Asociatyvi / Lietuvos policijos nuotr.

Šeštadienį Kauno miesto ir rajono keliuose siautėjo girti vairuotojai. Kauno policija pranešė apie kliudytą tarnybinį automobilį, sulaikytas ir girtas motociklininkas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, rugsėjo 3 d. apie 16.00 val. Kaune, M. Riomerio gatvėje, automobilis „BMW”, vairuojamas 1990 metais gimusio vyro, kliudė nežymėtą policijos tarnybinį automobilį „KIA”. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,78 prom.

Kauno apskrities pareigūnai šeštadienį sustabdė ir daugiau neblaivių vairuotojų. Apie 18.30 val. Kauno rajone, kelyje Kaunas-Jonava, automobilį „Opel” vairavo neblaivus 1984 metais gimęs vyras. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,01 prom.

Taip pat naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 03.35 val., Kauno rajone, Vilkijos kaime, motociklą „Suzuki” vairavo neblaivus 1986 metais gimęs vyras. Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3, 12 prom.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad už vairavimą išgėrus, kai alkoholio matuokliai parodo 1,5 promilės ir didesnį girtumą, Lietuvoje gresia baudžiamoji atsakomybė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA