Ne tik malonumas, bet ir nauda: holistinė kineziterapija kūdikiams ir nėščiosioms Kaune | Kas vyksta Kaune

Ne tik malonumas, bet ir nauda: holistinė kineziterapija kūdikiams ir nėščiosioms Kaune

L. Milaknės nuotr.

Ketvirtus metus skaičiuojanti kūdikių, vaikų ir nėščiųjų kineziterapijos klinika Bambino SPA pristato naujienas ir ragina kauniečius bei miesto svečius rūpintis savo sveikata. Patirtis bei išgirsti klientų lūkesčiai suformavo kompleksinį požiūrį į kineziterapiją, tad nuo šiol klinika siūlo ne tik specializuotas gydymo ir sveikatinimo paslaugas, bet ir platų mankštų bei kitų priemonių asortimentą veikloms namuose.

Susipažinę su įtraukiančiomis bei nemonotoniškomis klinikos veiklomis ir jas į namus perkelti nusprendę lankytojai „Bambino SPA“ klinikoje bei patogioje elektroninėje parduotuvėje gali įsigyti kineziterapinių priemonių nėščiosioms, kūdikių ir vaikų mankštoms, visai šeimai skirtų spalvingų ortopedinių kilimėlių, maudynių atributikos bei kosmetikos gaminių.

Kaip žinoti, ko reikia?

Anot „Bambino SPA“ klinikos kineziterapeutės Lauros Smalskienės, teikdami kineziterapijos paslaugas salėje bei vandenyje ir atlikdami masažus, klinikos specialistai visada siekia holistinio rezultato.

„Bambino SPA“ klinika / „Dzoana Pagud Photography“ nuotr.

„Konsultacijos metu nustatome problemą, parenkame ir aptariame trumpalaikius bei ilgalaikius tikslus. Dažnu atveju užtenka nėščiąją ar vaiko tėvus apmokyti, kaip taisyklingai mankštintis namuose, parinkti tinkamas pagalbines priemones. Svarbiausia žinios ir vidinė motyvacija siekti rezultato!“ – sako „Bambino SPA“ klinikos kineziterapeutė L. Smalskienė.

Ji taip pat pažymi, kad mankštų priemones, maudynių atributiką ir kosmetiką galima išbandyti teikiamų paslaugų metu. „Kartu su specialisto rekomendacijomis išsirinksite sau tinkamiausius produktus“, – priduria kineziterapeutė.

Tiesa, veiklų klinikoje metu plaukimo sauskelnės ir higienos priemonės suteikiamos nemokamai.

„Bambino SPA“ klinika / „Dzoana Pagud Photography“ nuotr.

Atsakys į visus kylančius klausimus

Į „Bambino SPA“ kliniką atvykę būsimi ir esami tėvai gauna ne tik gydymo ir sveikatinimo paslaugas, čia taip pat randa atsakymus į dažnai kylančius klausimus. Klinika laukia jūsų:

  • jeigu esate nėščioji ir jus kamuoja nugaros, kojų skausmai, jaučiate nuovargį, norite sustiprėti ir ruoštis gimdymui, o gal tiesiog nusiraminti ir atsipalaiduoti masaže;
  • jeigu turite kūdikį ir pastebite vėluojančią raidą ar sutrikimus, gydytojas skyrė kineziterapines procedūras ir masažus ar tiesiog norite formuoti teisingus kūdikio fizinės raidos įpročius;
  • jeigu turite ikimokyklinukų ir reikia korekcinių mankštų.

 

„Bambino SPA“ klinika / E. Virkečio nuotr.

Speciali nuolaida

Besibaigiančios vasaros proga „Bambino SPA“ klinika kviečia rudenį pasitikti sveikai. Iki pat trečiadienio 24 val. klinikos internetinėje parduotuvėje su kodu „KASVYKSTAKAUNE“ bus taikoma 10 proc. nuolaida visam asortimentui!

Nuolaida bus pritaikyta bendrai krepšelio sumai.

„Bambino SPA“ klinika įsikūrusi Europos pr. 32, Kaune. Daugiau informacijos apie kliniką ir teikiamas paslaugas čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA