Girto vairuotojo sukeltas eismo įvykis Raudondvario plente virto „menine” instaliacija | Kas vyksta Kaune

Girto vairuotojo sukeltas eismo įvykis Raudondvario plente virto „menine” instaliacija kilo konfliktas dėl vaizdo medžiagos

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Raudondvario plente girto jaunuolio vairuojamas automobilis rėžėsi į šviesoforo stulpą, kuris įstrigo automobilio priekyje. Tuo metu pro šalį vykęs kaunietis skundžiasi esą nederamais pareigūnės veiksmais.

„Vakar vakare, apie 23.30 val., Raudondvario plente, ties „Moki veži”, automobilis „nušlavė” šviesoforo stulpą ir „nusivežė” jį variklio skyriuje daugiau kaip šimtą metrų. Kažkodėl apie šį įvykį jokios informacijos nėra. Pabandžius nufotografuot įvykį, iš policijos automobilio išbėgo pareigūnė, išplėšė iš rankų telefoną ir ištrynė nuotraukas bei filmuotą medžiagą, apie šį įvykį pranešta 112. Kyla klausimas, kokia čia paslaptis?” – penktadienio rytą domėjosi skaitytojas.

Dėl tariamų pareigūnės veiksmų portalas „Kas vyksta Kaune” kreipėsi į Kauno policijos atstovus, gavę informacijos, publikaciją papildysime.

Tuo metu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, gruodžio 2 dieną apie 22.20 val. Kaune, Raudondvario pl., automobilį „Kia Ceed” vairavo neblaivus 1994 metais gimęs vyras, kuris kliudė stulpą su šviesoforu ir jį apgadino. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,96 prom.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Papildyta 15.53 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, dėl pareigūnių veiksmų pradėtas aplinkybių patikslinimas, pravestas ir profilaktinis pokalbis.

„Minima situacija Kauno apskrities policijos vadovams yra žinoma. 23.57 val. buvo sulaukta gyventojo pranešimo, kad sustojęs gatvėje su savo telefonu fiksavo įvykį, o dirbusios pareigūnės minėtą medžiagą ištrynė.

Pranešėjas piktinosi dirbusių pareigūnių elgesiu, nuogąstavo, kad eismo įvykį galėjo sukelti pareigūnas. Papildomai susisiekus su pranešėju telefonu, buvo pasitikslinta informacija ir pranešimo tikslas. Pranešėjas nurodė, kad nori, jog būtų pakalbėta su pareigūnėmis dėl jų elgesio. Tą pačią naktį su pareigūnėmis buvo pravestas profilaktinis pokalbis. Dėl įvykio pradėtas aplinkybių patikslinimas”, – teigė O. Vaitkevičienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA