Svarbūs eismo ribojimai Kaune: gatves užtvindys dviratininkai – Kas vyksta Kaune

Svarbūs eismo ribojimai Kaune: gatves užtvindys dviratininkai lenktyniaus 400 dviratininkų

Sekmadienį, gegužės 12 d., Kaune vyks tradicinės plento dviračių lenktynės ir bus ribojamas eismas, praneša „Daistatus“ lenktynių organizatoriai.

Dėl renginio sekmadienį 8.00–18.30 val. bus uždarytas eismas M. K. Čiurlionio tiltu ir Europos pr., atkarpa nuo M. K. Čiurlionio tilto iki Veiverių gatvės.

Bandysiantiems vykti iš Karaliaus Mindaugo pr. ir Kaunakiemio g. bus uždarytas eismas į M. K. Čiurlionio tiltą per Prietilčio ir Kaunakiemio g. Taip pat posūkis iš O. H. Minkovskių g. ant Čiurlionio tilto.

Dviračių lenktynių organizatoriai prašo rinktis maršrutus per Aleksoto ir Panemunės tiltus. Taip pat informuoja ir apie viešojo transporto maršrutų pokyčius.

Eismo schema / Organizatorių nuotr.

Europos pr. gyventojams ir įmonėms bus reguliuojamas eismas ir sudarytos sąlygos pravažiuoti tarp lenktynių startų 11.15-11.50; 13.15-14.00 ir nuo 16.30 val.

Organizatoriai taip pat kviečia stebėti geriausių Lietuvos dviratininkų lenktynes gyvai nuo 11.50 val. ir nuo 14.00 val. Žiūrovams patrauklu stebėti lenktynes Europos pr. įkalnėje ir ant M. K. Čiurlionio tilto bei Kaunakiemio g. posūkiuose.

Lenktyniaus 400 dviratininkų

„Daistatus“ Kauno dviračių lenktynės vyks jau 13-ąjį kartą. 400 dviratininkų ir 15-ka stipriausių Lietuvos dviračių komandų lenktyniaus 22 km, 44 km ir 81 km distancijose.

Dviračių mėgėjai išbandys jėgas ir lenktynių patirtį 22 km 3 ratų Laisvalaikio distancijoje.

Legendinė Kauno trasa su Europos pr. įkalne ir M. K. Čiurlionio tilto posūkiais pareikalaus ištvermės, greičio ir meistriškumo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA