Kauno centre veikusios „Maximos“ vietoje įsikurs kitas populiarus prekybos tinklas | Kas vyksta Kaune

Kauno centre veikusios „Maximos“ vietoje įsikurs kitas populiarus prekybos tinklas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Liūdna žinia, kad ilgus metus Kęstučio gatvėje veikusi „Maxima“ užsidaro, kauniečius pasiekė šių metų sausį. Tuščios patalpos prabuvo ilgiau nei pusmetį, o rugpjūtį čia pasitinka iškaba, pranešanti apie naujus nuomininkus – netrukus lentynos ir vėl užsipildys maisto produktais, čia įsikurs prekybos tinklas „Šilas”.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad pasibaigus patalpų nuomos sutarčiai, Kęstučio gatvėje gyvausi „Maxima“ duris užvėrė sausio 12-ąją.

Šiandien, rugpjūčio 3-iąją, kauniečiai užfiksavo ir informacinį plakatą, pranešantį apie įkurtuves. Parduotuvę miesto centre rugsėjo 16 dieną 12 val. ketina atidaryti prekybos tinklas „Šilas”.

„Šilo” parduotuvė / Skaitytojos nuotr.

UAB „Eiginta“ valdomas prekybos tinklas „Šilas” – tai lietuviško kapitalo įmonė, prekybinę veiklą vykdanti nuo 1992-ųjų metų.

Prekybos tinklo „Šilas” parduotuvės įsikūrusios Kauno mieste bei rajone. Kaip skelbiama internetinėje svetainėje, šiuo metu tinklą sudaro 24 parduotuvės, o paskutinė Kaune atidaryta 2020-ųjų kovą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA