Kleboniškio tiltu kaip lenktynių trasa lėkęs vairuotojas pasigailės | Kas vyksta Kaune

Kleboniškio tiltu kaip lenktynių trasa lėkęs vairuotojas pasigailės

Stop kadro nuotr.

Praėjusį šeštadienį Kaune įamžintas lakstūnas sulaukė ne tik kauniečių dėmesio, chuliganiškais manevrais stebinęs „VW Golf“ vairuotojas sulauks ir solidžios policijos pareigūnų „premijos”.

Balandžio 10 dieną į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi vos nelaimingu atsitikimu nesibaigusios kelionės dalyvis. Kaip jau rašyta, kauniečio kelionę A1 kelyje apkartino Kleboniškio tiltu atskriejęs ir net kelias avarines situacijas sukėlęs lengvasis automobilis „VW Golf“.

„VW Golf“ markės automobilis staigiai užkišo ir vėl staigiai darė pavojingą manevrą. Tiek aš, tiek kiti eismo dalyviai turėjo staigiai stabdyti, buvo labai arti avarijos“, – tąkart nemalonia patirtimi dalijosi vairuotojas, pripažinęs, kad po tokios patirties kurį laiką drebėjo net kojos.

Po viešoje erdvėje išplitusio vaizdo įrašo su portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė ir Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, kaip paaiškėjo, dėl šio įvykio Kauno apskr. Kelių policijos valdybos pareigūnai pradėjo administracinę teiseną pagal LR ANK 420 str. 2 d. – pavojingas ir chuliganiškas vairavimas.

O. Vaitkevičienės teigimu, lyg nuo grandinės atitrūkęs „VW Golf“ automobilio vairuotojas nustatytas – jam gresia nuo 450 iki 550 eurų bauda.

Tuo metu neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims už tokį pažeidimą gresia nuo 750 iki 1000 eurų bauda. Taip pat privaloma skirti teisės vairuoti transporto priemones atėmimą nuo vienų iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA