Pošventinis policijos reidas papiktino kauniečius: visiškai baisu ir neatsakinga | Kas vyksta Kaune

Pošventinis policijos reidas papiktino kauniečius: visiškai baisu ir neatsakinga

Skaitytojo nuotr.

Antradienio rytą Kaune surengti reidai vairuotojų blaivumo nustatymui papiktino ne vieną kaunietį. Vairuotojai skundžiasi spūstyse praleidę per ilgą laiko tarpą ir nesuspėję į darbus, o netikėtą pošventinį reidą vadina neatsakingu pareigūnų darbu.

Vos tik praūžus šventėms, pareigūnai surengė vairuotojų blaivumo patikrinimą keliose Kauno vietose. Kaip pranešama „Kas vyksta Kaune“ grupėje, antradienio rytą pareigūnų reidai vyko T, Masiulio gatvėje ir ties išvažiavimu iš Vakarinio aplinkkelio.

„Policijos reidas neblaivių vairuotojų nustatymui iš Vakarinio aplinkkelio į Raudondvario pl. visiškai paralyžiavo įvažiavimą i Kauną. Kamštis 1-1.30 val. Asmeniškai prastovėjau 1 val. Koks genijus (Policija) galėjo suorganizuoti reidą piko metu, vienoj iš arterijų patekti į miestą?!“, – piktinosi skaitytojas Nerijus.

Aštrių žodžių policijai negailėjęs vyras apmaudą liejo ir dėl prastovų, ir dėl pagarbos žmonėms.

„Gal policija verslui, kuris ir taip gyvena įtemptas dienas, kompensuos darbuotojų prastovas?! Visiškai baisu ir neatsakinga!!!! Ir dar saugaus vairavimo dieną!! Už tai Kauno policija ir vargsta su savo reitingais ir žmonių pagarba, nes visiškai neatsižvelgia į pagarbą žmonėms! Gaila“, – teigė vyras.

Policijos reidas antradienio rytą / Skaitytojo nuotr.

Jam antrino ir „Kas vyksta Kaune“ grupėje apie reidą pranešę kauniečiai. „Jie sudarė autostradoje kamštį 4 km ir avaringą situaciją, visi automobiliai norintys sukti į Raudondvario pl. stovi kelkraštyje“, – komentavo vairuotojai.

„Idiotizmas, tokiu metu, kai visi į darbą važiuoja, ir dar tokioj vietoj. Eilė jau nuo Žemkės. Vos juda“, – apie 8 val. ryto rašė kauniečiai.

Ragina pagalvoti ne tik apie save, bet ir apie kitų saugumą

Antradienį, balandžio 6-ąją, Lietuvoje minima Saugaus eismo diena. Ta proga policija ragina gyventojus nors šią dieną pabūti kelyje atidesniais, pakantesniais ir rūpestingesniais.

Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro teigimu, Lietuva priartėjo prie 2011 metais Baltojoje knygoje užsibrėžto tikslo per dešimtmetį žuvusiųjų per eismo įvykius skaičių sumažinti dvigubai.

2010 metais per metus keliuose žūdavo 300 žmonių, 2020 metais – 175.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, pernai šalyje įvyko 2872 mirtimi pasibaigę eismo įvykiai, sužeistas 3271 žmogus. Daugiausia eismo įvykių įvyko birželio–rugsėjo mėnesiais, mažiausiai – kovą ir balandį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA