Kaunietis E. Jakilaitis kardinaliai keičia kryptį: jokių aktualių interviu, forumų bei debatų | Kas vyksta Kaune

Kaunietis E. Jakilaitis kardinaliai keičia kryptį: jokių aktualių interviu, forumų bei debatų

DELFI nuotr.

Kaune gimęs žurnalistas Edmundas Jakilaitis ketveriems metams stabdo savo kaip politinių aktualijų laidų vedėjo veiklą. Tokį sprendimą jis priėmė paaiškėjus, kad jo žmona Rasa Jakilaitienė bus ministrės pirmininkės Ingridos Šimonytės patarėja ir atstove žiniasklaidai.

Apie kardinalius pokyčius sutuoktinių gyvenimuose socialiniame tinkle „Facebook“ ketvirtadienį pranešė pats E. Jakilaitis. Žurnalistas pripažino, kad žmonos R. Jakilaitienės prisijungimas prie premjerės komandos, jį, kaip politinių, ekonominių ir kt. aktualijų laidų vedėją, pastato į itin sudėtingą situaciją.

„Manau, kad dabartinėje situacijoje vienas iš mudviejų turime keisti savo planus, todėl pranešu, kad netrukus, t.y. ne vėliau nei nuo naujųjų metų, bent ketverių metų politiniam ciklui, stabdau savo kaip politinių aktualijų laidų vedėjo veiklą“, – socialiniame tinkle „Facebook“ ketvirtadienį pranešė E. Jakilaitis.

E. Jakilaitis ir toliau žada dirbti televizijoje ir vesti laidas, nesusijusias su kasdienėmis politikos aktualijomis ar tiesiogine Vyriausybės veikla.

„Esu redaktorius ir prodiuseris – kuriu tv laidas, dokumentinius filmus, serialus ir dar daug ką. Turėčiau ir ateityje šį tą nuveikti – idėjų ir puiki komanda yra. Bet viskas jau bus kitaip – jokių aktualių interviu, forumų bei debatų“, – rašė jis ir pridūrė, niekada nėra galvojęs apie tokį sprendimą, bet yra laimingas apsisprendęs būtent taip.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA