R. Mackevičius uždainavo su R. Cicinu: išgirskite naują estrados princo hito versiją | Kas vyksta Kaune

R. Mackevičius uždainavo su R. Cicinu: išgirskite naują estrados princo hito versiją

Rolandas Mackevičius ir muzikinis nuotykis „Bande Role“ pristato naujausią kūrinį, pavadinimu „Neliesk“. „Bande Role“ drąsiai keičia požiūrį į garsiausią Ryčio Cicino dainą, o kartu naujai atlikti kūrinį nepabijojęs estrados princas stipriai primena apie save jaunajai kartai.

„Bande Role“ žino, kad šios dainos klausys visos Lietuvos merginos, mamytės, močiutės ir ne tik, rašoma projekto pranešime žiniasklaidai.

„Ši daina skirta visiems, kuriuos aplinkiniai stabdo savo komentarais ir patarimais. Aiškina kaip gyventi, ką sakyti, ką liesti ir ko ne. „Bande Role“ nebijo pasijuokti iš savęs, kalbėti tai, apie ką tyli kiti,– pasakojo Rolandas Mackevičius. – Kiekvienas iš mūsų žino tą jausmą, todėl „Bande Role“ nuoširdžiai linki visiems „pasveikti“ ir leisti kiekvienam gyventi savo gyvenimą linksmai bei draugiškai, taip, kaip visiems norisi.“

Humoristinis muzikinis Rolando Mackevičiaus projektas „Bande Role“ nesustabdomai juda link pilnos koncertinės programos, pakeliui rinkdamas milijonines peržiūras „Youtube“ kanale ir rasdamas krūvas naujų gerbėjų, kurie su nekantrumu laukia kiekvienos naujos staigmenos. Komanda jų paruošusi ne vieną, o šįkart įvertinkite naujausią R. Cicino hito „Neliesk“ versiją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA