SAM patikslino registracijos taisykles prekybos centruose | Kas vyksta Kaune

SAM patikslino registracijos taisykles prekybos centruose

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kilus klausimų dėl lankytojų registracijos prekybos centruose, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) patikslina, kad prekybos centrai bendrąją prasme nelaikomi laisvalaikio ir pramogų vietomis, todėl įeinant į patį prekybos centrą lankytojų registracija nėra būtina, tačiau ji reikalinga, jei įžengiama į laisvalaikio ir pramogų erdves, esančias prekybos centruose.

Tai reiškia, kad lankytojų registracija reikalinga įeinant į tokias atskiras laisvalaikio ir pramogų vietas kaip kino teatrai, šokių studijos, sporto klubai, vaikų karstynių erdvės, boulingas, lazerių arenos, pabėgimo kambariai ir pan., rašoma SAM pranešime žiniasklaidai.

Taip pat registracija reikalinga norint patekti į viešojo maitinimo įstaigas, restoranus, kavines, barus, naktinius klubus ir kitas pasilinksminimo vietas, lošimo namų (kazino) ir lošimo automatų, bingo salonų, lažybų ir totalizatorių punktus, esančius prekybos centruose.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad trečiadienį Vyriausybė priėmė sprendimą, jog lankytojų registracija bus privaloma ne tik renginiuose, bet ir viešojo maitinimo įstaigose. Tuo tarpu nenorintiems registruotis , grės baudos net iki 1500 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA