Skaitytojai praneša: iš Kleboniškio miško sklinda neaiškūs sprogimai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai praneša: iš Kleboniškio miško sklinda neaiškūs sprogimai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.


Skaitytojai dalinasi žiniomis, jog iš Kleboniškio miško parko pusės sklinda neaiškūs sporgimų, šūvių garsai. Periodiškai pasikartojantys sprogimai, anot skaitytojų, girdimi jau apie valandą laiko, o kas juos sukelia nėra aišku.

„Gyvenu eiguliuose, norėčiau paklausti, gal žinote, kas per dūžiai aidi ramybės metu?“, – teiravosi skaitytojai.

„Jau kokį pusvalandį maždaug Eigulių rajone Dainavoje–Šiaurės pr. Aidi kažkokie kaip šūviai, neaišku kas ten darosi“, – susirūpino dar vienas gyventojas.

„Kas šaudo Kleboniškio miške? Jau kokią valandą girdimi šūviai“, – apie šūvius pranešė dar viena skaitytoja.

„Įdomu gan, nes tai tęsiasi nuo 11.00 val. ryto, iš pradžių buvo retai, bet dabar padažnėjo į vakarą. Jei policijai skambinta ne vieną kartą, kodėl nėra veiksmų iš jų pusės? Manau gyventojams prieš miegą, kuriems truks kantrybė, bandys nuvažiuoti ir išsiaiškinti nuodugniau“, – plačiau apie vykstančius neramumus pasakojo ryžtingai nusiteikusi skaitytoja.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ bandė susisiekti tiek su policijos atstovais, tiek su ugniagesiais, tiek su netoli Kauno esančio poligono atstovais. Taip pat užklausta Juozo Vitkaus Inžinerijos Bataliono sprogmenų neutralizavimo kuopos vado Kazimiero Bogdano apie Kaune girdimus sprogimus, tačiau visi atstovai teigė, jog su sprogimais jokių susijusių pratybų ar veiksmų nebuvo atlikta arba apie juos nebuvo pranešta.

K. Bogdanas teigė, jog jokie sprogmenų neutralizavimo darbai šiuo metu neatliekami, o apie lokalius įvykius mieste kauniečius ragina pranešti policijos pareigūnams, kurie tada ir pasiaiškintų sprogimų ar šūvių kilmę.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA