Vasaros sutiktuvės: kauniečiai kviečiami į gyvos muzikos koncertą | Kas vyksta Kaune

Vasaros sutiktuvės: kauniečiai kviečiami į gyvos muzikos koncertą

Organizatorių nuotr.

Talentingos, gyvą muziką grojančios grupės ir didžėjų ritmai – į tokias vasaros sutiktuves kauniečius ir miesto svečius penktadienį kviečia koncerto organizatoriai. Pasak jų, karantino metu žmonės itin pasiilgo gyvos muzikos, o muzikantai – ryšio su klausytojais, todėl koncertas turėtų būti itin jaukus ir nuoširdus.

„Jokia transliacija per internetą ar televiziją nepakeis gyvo buvimo koncerte ir jo dalyvių sukuriamos bendros nuotaikos. Karantino metu muzikinis gyvenimas buvo sustingęs, todėl natūralu, kad tiek muzikos gerbėjai, tiek patys atlikėjai yra išsiilgę bendravimo. Tai yra pirmasis muzikantų pasirodymas po karantino pertraukos, todėl tikėtina, kad susitikimas bus jaudinantis. Gyvas vokalas, tikri instrumentai, scenos šviesos – sukursime ilgai lauktą gerą emociją ir įsimintiną vakarą“, – sakė renginį organizuojančios bendruomenės ATIK ESUP (kita puse) atstovas Rokas Baltūsis.

Kaip rašoma prekybos miestelio „Urmas“ pranešime žiniasklaidai, vyksiančiame vasaros atidarymo koncerte pasirodys talentingos kylančios grupės iš Alytaus ir Kauno: „Velvet“ bei „Pavadinimas progrese“.

Vasaros sutiktuvės prekybos miestelyje „Urmas“ / Organizatorių nuotr.

Abi grupės – ne tik nuolatiniai įvairių talentų konkursų dalyviai bei nugalėtojai. „Velvet“ pastaruoju metu išgarsino jų daina „Medžiai melagiai“, kurios vaizdo klipas „Youtube“ platformoje jau surinko gerokai virš milijono peržiūrų.

Pasak R. Baltūsio, koncerte skambėsianti gyva muzika bus lengva, atpalaiduojanti, šviesi, optimistiška – itin tinkama pirmajam išėjimui po karantino suvaržymų.

Po šio pasirodymo estafetę perims trys didžėjai: Rokas Bal, PET, Ben’as, kurių parinkti ritmai kurs taip pat pasiilgtą klubinę atmosferą.

Vasaros sutiktuvės prekybos miestelyje „Urmas“ / Organizatorių nuotr.

Dėl karantino apribojimų šis koncertas rengiamas kaip „drive in“, į kurį žiūrovai atvyksta ir jį stebi automobiliuose, bet dėl nuolat švelninamų sąlygų, reikalavimų būti tik automobilyje greičiausiai jau nebus.

Koncertas „Pasitinkame vasarą“ prekybos miestelio „Urmas“ aikštelėje vyks penktadienį, gegužės 29 d. Vartai automobiliams atidaromi 19 val., koncerto trukmė – nuo 20 iki 23 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA