Kaunietė dėkoja pareigūnams: ištiesė pagalbos ranką paklydusiai senolei | Kas vyksta Kaune

Kaunietė dėkoja pareigūnams: ištiesė pagalbos ranką paklydusiai senolei

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos laiškas su prašymu viešai padėkoti Kauno policijos pareigūnams, kurie pagelbėjo garbaus amžiaus moteriai. Pasak skaitytojos, jos teta Kauno mieste buvo paklydusi po itin nemalonios situacijos.

Kaunietė pranešė, jog pagalbos reikėjo jos tetai, kuri buvo šoko būsenoje, po to, kai ją apiplėšė nepažįstamasis gatvėje. Tą pačią dieną, po incidento, ji keliavo į Islandijos plentą gauti laikiną asmens dokumentą.

„Ji tiesiog ten pasiklydo, nebežinojo kaip parvykti namo. Pamačiusi policijos pareigūnus ji paklausė kaip jai nusigauti iki stoties. Jiems paklausus kur ji gyvena, pareigūnai nedvejodami įsodino į tarnybinį automobilį ir nuvežė iki namų“, – apie gražų pareigūnų poelgį pasakojo skaitytoja.

Moteris, kuriai tą dieną pasisekė sutikti pareigūnus savo kelyje, norėtų padėkoti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato PR 3-osios kuopos 2-ojo būrio vyr. patruliams E. Dainauskui ir A. Žuliui.

Vagišius vis dar ieškomas

Kaip teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė, vasario 6 dieną buvo gautas pranešimas dėl atviros vagystės, kai iš krepšio buvo ištraukta piniginė. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Asmuo, galimai įvykdęs nusikalstamą veiką, nustatinėjamas. Pareigūnai prašo atsiliepti žmones, mačiusius šį įvykį A. Juozapavičiaus prospekte, ar turinčius bet kokios naudingos su atveju susijusios informacijos. Asmenys gali skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba Kauno apskr. VPK budėtojams tel. nr. (837) 303 450.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA