Kauno oro uoste pristatyta nauja skrydžio kryptis | Kas vyksta Kaune

Kauno oro uoste pristatyta nauja skrydžio kryptis

Kauno oro uosto nuotr.

Oro bendrovė „Norwegian Air Shuttle“ tęsia maršrutų plėtrą Lietuvoje ir jau kitais metais atidarys tris naujas kryptis – iš Kauno oro uosto į Norvegijos sostinę Oslą, taip pat iš Palangos oro uosto į Švedijos sostinę Stokholmą bei į Danijos sostinę Kopenhagą.

Kaip skelbiama pranešime spaudai, praėjus mažiau nei dviem savaitėms po skrydžio tarp Palangos ir Bergeno atidarymo, „Norwegian Air Shuttle“ praneša apie papildomus, naujus ir tiesioginius skrydžius. Naujųjų krypčių bilietų pardavimai jau vyksta kompanijos svetainėje.

„Džiaugiamės ir atidarydami net tris naujas kryptis tarp Skandinavijos regiono ir Lietuvos. Didžiuojamės galėdami keleiviams pasiūlyti tiesioginius maršrutus į Kopenhagą, Stokholmą ir Oslą patraukliomis kainomis. Matome vis didėjančią paklausą skrydžiams tarp Skandinavijos regiono ir Lietuvos.

Renkantis mūsų siūlomus skrydžius – keleiviai iš Lietuvos galės pasiekti labai platų kitų lokacijų tinklą, pavyzdžiui, Jungtines Amerikos Valstijas ar net tolimųjų Rytų regioną. Labai laukiame šių skrydžių starto ir kviečiame keleivius pasinaudoti puikia proga keliauti su mūsų oro bendrovės lėktuvais“ – teigia „Norwegian Air Shuttle“ atstovas Magnus Thome Maursund.

Teigiama, kad naujos tiesioginės oro jungtys taip pat leis ir daugeliui Skandinavijos keleivių susipažinti su įspūdingomis Lietuvos pajūrio vietomis bei Kauno miesto istorija, lengviau plėtoti verslo partnerystes.

„Visos trys naujos kryptys startuos jau kitų metų aviacinio vasaros sezono pradžioje. Susisiekimas su Skandinavijos regionu yra labai svarbus argumentas, kurį girdime iš savo partnerių, dalyvaujančių aktyviose diskusijose dėl naujų krypčių pritraukimo į Lietuvą.

Mums ypatingai svarbu, kad daugiau nei tris metus trukusios derybos su oro bendrove leido šiandien oficialiai paskelbti apie šias naujas kryptis ir tiesiogiai prisidėti prie susiekimo gerinimo“, – teigia Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

Naujos „Norwegian Air Shuttle“ kryptys nuo 2020 metų aviacinio vasaros sezono:
Kaunas (KUN) – Oslas (OSL). Dukart per savaitę (trečiadieniais ir šeštadieniais). Palanga (PLQ) – Stokholmas (ARN). Dukart per savaitę (ketvirtadieniais ir sekmadieniais). Palanga (PLQ) – Kopenhaga (CPH). Dukart per savaitę (antradieniais ir šeštadieniais).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA