Fiksuoja kauniečiai: Šilainiuose su signalais zuja visos specialiosios tarnybos | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: Šilainiuose su signalais zuja visos specialiosios tarnybos

Skaitytojos nuotr.

Pirmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų dėmesį atkreipė Baltų prospekto kiemuose besisukiojantys specialiųjų tarnybų ekipažai. Kaunietės teigimu, čia pirmyn atgal lakstė ir policija, ir gaisrinė su greitąja pagalba.

„Baltų prospekte viena po kitos su garsiniais signalais į kiemą važiuoja policijos, į kitą greitosios, gaisrinė irgi „mėtosi“ tarp kiemų. Per 10 min. matėme is viso aštuonis skubiosios pagalbos automobilius“, – neįprastą vaizdą apie 20.40 val. nupasakojo moteris.

Jos teigimu, atrodo, kad tarnybos nežino, kur važiuoti. „Nuvažiuoja į tą kiemą su signalais, tada išvažiuoja, tada vėl kiti atlekia – tai greitoji, tai policija. Dar kiti pro šoną į kitą kiemą pralekia. Taip ir sukiojasi. Gaisrinė irgi apsisuko, kiemais išvažiavo“, – dėstė skaitytoja.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis patvirtino, kad toje pačioje gatvėje per pastarąjį pusvalandį gauta bent pora iškvietimų, nors šyptelėjęs pridūrė, kad nieko labai neįprasto.

20.28 val. Baltų prospekte, panašiai kaip prieš gerą valandą „Hyper Maximoje“, pagalbos vėl prireikė medikams. Vienam vyriškiui čia sutrikusi psichika, dėl saugumo greitoji paprašė, kad dalyvautų ir policija. Neturima užtikrintų žinių, kad pilietis būtų ištrūkęs iš medikų globos ir keltų pavojų sau bei aplinkiniams.

Vos anksčiau, 20.25 val., pranešta apie namuose mirusį asmenį. Čia, pirminiais duomenimis, taip pat važiavo medikai, mirties faktą formino pareigūnai.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad iškvietimą į Baltų prospektą ne per seniausiai gavo ir ugniagesiai. Tiesa, pranešimas nepasiteisino, pagalbos neprireikė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA