Sausakimšame „Adform kiemelyje“ – pasitiktas sezono startas (foto) | Kas vyksta Kaune

Sausakimšame „Adform kiemelyje“ – pasitiktas sezono startas (foto)

D. Ruzgio nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Vasaros koncertų po atviru dangumi sezonas prasidėjo – penktadienį Kauno „Adform kiemelyje“ įvyko pirmasis koncertas, paskelbęs sezono pradžią. Ant scenos energingai lipo grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir dovanojo klausytojams geriausias, žinomiausias ir naujausias savo dainas. Trimitu, smuiku, gitaromis, būgnais ir akordeonu apsiginklavę artistai išjudino žiūrovus su visa savo sprogstamąja energija.

„Adform kiemelio“ atidarymas prasidėjo birželio 13 dieną, ketvirtadienį, nuo „Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“ šou. A. Tapino vizitus Kaune jau pamėgo ne tik miestiečiai, bet ir pats Andrius, negailintis komplimentų Kauno publikai, kuri sukuria nepamirštamą atmosferą.

O penktadienį, birželio 14 dieną, senamiestį drebino nuotaikinga ir kaip niekas kitas publiką šokdinanti grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Šįvakar, birželio 15 dieną, šeštadienį, laukia renginys skirtas jaunimui su jų jau pamiltu „TrapFest“ – čia ant scenos lips net septynios grupės ir atlikėjai: „Flying Saucer Gang“, „OG Version“, „Mad Money“, „Free Finga“, „Keanu Blunt“, „Chainsaw Luke“ ir „Fury“.

Šis renginys jau tapo reiškiniu, kuris puoselėja šviežią, bet vis augančią „trap“ muzikos kultūrą Lietuvoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA