Daugiau detalių: prie „Girstučio“ aptalžytas pavežėjas buvo girtas kaip pėdas | Kas vyksta Kaune

Daugiau detalių: prie „Girstučio“ aptalžytas pavežėjas buvo girtas kaip pėdas

Stopkadras

Kaunui švenčiant gimimo dieną, kai kurie gerai įsilinksminę nevengė sėsti prie vairo. Šeštadienį kauniečiai užfiksavo, kaip iš automobilio ištemptas eismo įvykį sukėlę ir pabėgęs vairuotojas – pasirodo, vyras buvo visiškai girtas.

Savaitgalį „Kas vyksta Kaune“ redakcijai atsiųstame vaizdo įraše matyti, kaip vyrukas Kovo 11-osios gatvėje išverčia „eTransport“ pavežėjimo paslaugų skiriamaisiais ženklais paženklintos „Toytos“ vairuotoją ant kelio. Tuomet paaiškėjo, kad atsitrenkęs į dvi transporto priemones šis vyras pabėgo iš įvykio vietos – skaitytojai spėliojo, kad vairuotojas buvo išgėręs.

[susije_video kurie=””]

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) portalui patikslino, kad „Toyota Prius“ vairavęs 1966 m. gimęs vyras avariją sukėlė gegužės 18 d., prieš 13 val., išvažiuodamas iš žiedinės sankryžos nuo Savanorių link Taikos prospekto. Čia kliudyta priešpriešiais judėjusio „Volkswagen Multivan“, kurį vairavo 1957 m. gimęs vyras, priekaba ir 1993 m. gimusio vyro vairuotas automobilis „Mercedes-Benz“.

„Toyota“ vairuotojas bandė pasišalinti iš eismo įvykio vietos, tačiau, kaip matyti vaizdo įraše, netrukus buvo sustabdytas kauniečio ir sulaikytas policijos pareigūnų. Incidento liudininkai neklydo – policijos duomenimis, vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,61 prom.

Kauno apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė „Kas vyksta Kaune“ pridūrė, kad dėl vairavimo esant neblaiviam pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pagal LR baudžiamojo kodekso 281 str., už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekti su „eTransport“ platformą valdančios įmonės „Dallis“ vadovu Virginijumi Kukaliu nepavyko. Neaišku, kokie nuostoliai padaryti įmonės turtui ir kokios girto pričiupto vairuotojo perspektyvos šiame darbe.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA