Užprogramuota nelaimė: prie Aleksoto tilto apgadinti penki automobiliai | Kas vyksta Kaune

Užprogramuota nelaimė: prie Aleksoto tilto apgadinti penki automobiliai

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Sekmadienio vakarą eismo įvykis užfiksuotas Karaliaus Mindaugo prospekte, visai šalia Aleksoto tilto. Autobusui atsitrenkus į „BMW“, apgadinti dar keli automobiliai.

[galerija kiek=”4″]

„Kas vyksta Kaune“ pasiekusiose nuotraukose matyti kiek kurioziška situacija, žinoma, visa nelinksma automobilių savininkams. Tik pervažiavus Aleksoto tiltą ir pasukus į Karaliaus Mindaugo prospektą, pirmoje juostoje stovi autobusas ir penki kelkraštyje „sustumti“ automobiliai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad po 20 val. fiksuotas pranešimas apie techninį eismo įvykį. Nelaimės metu miesto visuomeninio susisiekimo autobusas rėžėsi į „BMW“, o šiam pajudėjus pirmyn kliudytos dar kelios transporto priemonės.

Nuotraukose matyti, kad daugiau ar mažiau apgadinti eilėje stovėję „Audi“, „Hyundai“, „Opel“ ir „Citroen“ automobiliai. Pareigūnai tebedirba įvykio vietoje, tikslinamos incidento aplinkybės. Žmonės avarijos metu nenukentėjo.

Kauniečiai socialiniuose tinkluose tuo metu teigė į Kauno gimtadienį suplūdusius gyventojus taip palikus automobilius, kad nelaimės praktiškai nebuvo įmanoma išvengti. Mašinos pažeidžiant taisykles esą stovėjo kone ant tilto ir sudarė netikėtą kliūtį dešinėn pirma juosta nuo tilto sukantiems vairuotojams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA