Kauniečiai turės apsieiti be karšto vandens (atjungimo grafikas) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai turės apsieiti be karšto vandens (atjungimo grafikas)

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Pirmadienį bendrovės „Kauno energija“ interneto puslapyje pateikta informacija apie šilumos, karšto vandens bei vėdinimo paslaugų planuojamus stabdymus ir atnaujinimus vartotojams.

Oficialiame tinklalapyje pateiktoje informacijoje skelbiama, jog minėtų paslaugų stabdymo ir atnaujinimo daugelis kauniečių gali tikėtis sulauksiantys jau artimiausiomis dienomis. Lentelėje pateikti terminai, apimantys laikotarpį į šiltojo metų sezono pabaigos.

„Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad lentelėje nurodytas AB „Kauno energija“ iki Jūsų pastato įvado tiekiamo termofikacinio vandens tiekimo stabdymo / atnaujinimo laikas. Faktinis šildymo ir (ar) karšto vandens tiekimo sustabdymo / atnaujinimo laikas priklauso nuo to, kada jo tiekimą sustabdo / atnaujina Jūsų pastato vidaus šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojas“, – rašo „Kauno energija“.

Šiame tinklalapyje neesant informacijos apie stabdymo termino pratęsimą, prašoms kreiptis į savo pastato administratorių ar šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtoją. Pastato administratoriaus ir (ar) šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojo kontaktus galite rasti čia, – praneša atstovai.

Lentelę ir sąrašą pamatyti galite įvedę gatvės fragmentą ir išsirinkę dominantį objektą čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA