Termometro stulpeliams šokus į viršų, kauniečiai nusimetė rūbų kiautą – Puslapis 3 – Kas vyksta Kaune

Termometro stulpeliams šokus į viršų, kauniečiai nusimetė rūbų kiautą

Trečiadienio orai Kaune ne tik, kad pavasariški, bet iš kauniečių aprangos ir veiklos sprendžiant  – net vasariški. Daug kas nevengė nusimesti striukių ar paltų, kai kurie net ir visų rūbų. 

„Kauniečiai atidarė deginimosi sezoną“ – toks galėtų būti balandžio 17-osios dienos šūkis. Mieste daug kauniečių nutarė nusivilkti viršutinius rūbus ir saulės spinduliais mėgavosi trumpomis rankovėmis. O Nemuno saloje atsirado mąstančių, kad oras pakankamai šiltas ir didesniam kūno demonstravimui: vieni sportavo be marškinėlių, o kai kurie jau ir prigulė ant žolytės padeginti šilumos išsiilgusį kūną.

Pavasariu besimėgaudami miestiečiai nepamiršta ir savo augintinių – centre netrūko keturkojų draugų. Tiesa, šie užfiksuoti norintys susibičiuliauti su kitais šunimis, tad šeimininkams veiklos nestigo.

Gerą orą simbolizuoja ir „vasariškomis“ vadinamos transporto priemonės: kai kurie kauniečiai nutarė pasportuoti – paminti dviratį ar riedėti po Kauną paspirtuku. Netrūko ir kitaip kojas mankštinančių žmonių – bėgikų.

Tiesa, šiandienine 18 laipsnių šiluma bus galima pasimėgauti ir ateinančias dienas: ketvirtadienį vyraus toks pats oras, tik vėjas bus vos 1 m/s didesnis ir sieks 5 m/s. Penktadienį ir šeštadienį termometrai kils iki 17 laipsnių šilumos, vyraus 3-4 m/s vėjas. Gaivesni orai numatomi sekmadienį, tądien gali prireikti lietsargio ir bus 13 laipsnių aukščiau nulio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA